Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

RB Leipzig trøje

RB Leipzig blev først stiftet tilbage i 2009 og de spiller deres hjemmekampe på Red Bull Arena. De spiller i den tyske Bundesliga, hvor man må sige at de har formået, at overraske alt og alle med deres imponerende sæson. De spillede sig i Champions League for første gang nogensinde. Spillere som Emil Forsberg, Timo Werner og danske Yussuf Poulsen var blandt andet de spillere, som var med til at spille RB Leipzig på anden pladsen. Støt holdet i deres Champions League rejse, med den nye Leipzig trøje.

Læs mere
RB Leipzig trøje
Kompakt Normal
Filter

Der RasenBallsport Leipzig e. V. eller blot RB Leipzig, blev stiftet i 2009 og spiller deres hjemmekampe på Red Bull Arena. Til dagligt spiller de i den tyske Bundesliga, hvor de overrasker alt og alle med deres nuværende præstation. Ifølge regler så må man ikke have reklame i sit navn i Bundesliga, selvom klubben er ejet af Red Bull. Derfor går de under navnet RasenBallsport og ikke Red Bull, som man dog kan se på RB Leipzig trøjen.

Red Bulls havde en fantastisk sæson, hvor de kunne sikre sig oprykning til Bundesligaen med to kampe tilbage. Det eneste de skulle bruge var en sejr over Karlsruher og dette klarede de. I truppen finder man blandt andet Yussuf Yurary Poulsen, som for tiden har stor succes både i klubben og på det danske landshold. Så er han din yndlings RB Leipzig spiller, så kan du også få tryk hans navn på din nye RB Leipzig trøje. Du kan endda få dit eget navn og nummer hvis det er!

Her hos Unisport har vi et stort udvalg af forskellige fodboldtrøjer og du kan også finde den nye RB Leipzig trøje. Vi har hurtig levering med billig fragt, så du kan allerede få din nye trøje allerede i morgen. Så tag et kig allerede i dag og se hvilke trøjer vi har på lager her hos Unisport.