Efterårsudsalget er i gang! ❯

Karlsruher SC

Det tyske hold, Karlsruher SC, er et hold som er faldet ned igennem rækken i de seneste par år, og de findes pt. i den anden bedste tyske række. Selvom Karlsruher SC er i Bundesliga 2, så har de stadig en stor gruppe fans og du kan som dem støtte Karlsruher i deres rejse tilbage til Bundesligaen. Du kan gøre dette ved, at købe din helt egen Karlsruher trøje lige her. Vi tilbyder også tryk på trøjen, så du kan få din yndlingsspiller eller eget navn og nummer!

Læs mere
Karlsruher SC
Kompakt Normal
Filter

Karlsruher SC er nok en klub, der for de fleste danske fodboldelskere får tankerne tilbage på december måned 1996. Brøndby mødte den tyske klub i UEFA Cuppen, og startede ud med at lide et nederlag på 1-3 hjemme i Danmark. I returopgøret lykkedes det dog de danske drenge at slå Karlsruher SC med hele 5-0, og de gik dermed videre i turneringen. En kamp som enhver ægte Brøndby fan skal kunne huske.

Siden da er det gået lidt ned ad bakke for tyske KSC, som lige nu er placeret i den næstbedste tyske række. Dog er det stadig en klub med en stor fanskare, og det kan jo være, du er en af dem, der fortsat støtter op om fusionsklubben. Er det tilfældet, så kan du her hos Unisport købe din helt egen Karlsruher SC trøje. Vi har både udebanetrøjen og hjemmebanetrøjen, så du kan helgardere din tyske fodboldgarderobe.

Udover kampen mod Brøndby tilbage i 1996, så er klubben nok også mest kendt for målmandslegenden Oliver Kahn, der spillede i Karlsruher i flere sæsoner, inden han blev købt af Bayern München. Så er du fan af den tidligere tyske keeper, og har du lyst til at støtte op om hans første rigtige klub, så er det da bare med at bestille din helt egen Karlsruher SC klubtrøje i dag.