Karlsruher SC

Karlsruher SC er nok en klub, der for de fleste danske fodboldelskere får tankerne tilbage på december måned 1996. Brøndby mødte den tyske klub i UEFA Cuppen, og startede ud med at lide et nederlag på 1-3 hjemme i Danmark. I returopgøret lykkedes det dog de danske drenge at slå Karlsruher SC med hele 5-0, og de gik dermed videre i turneringen. En kamp som enhver ægte Brøndby fan skal kunne huske.

Siden da er det gået lidt ned ad bakke for tyske KSC, som lige nu er placeret i den næstbedste tyske række. Dog er det stadig en klub med en stor fanskare, og det kan jo være, du er en af dem, der fortsat støtter op om fusionsklubben. Er det tilfældet, så kan du her hos Unisport købe din helt egen Karlsruher SC trøje. Vi har både udebanetrøjen og hjemmebanetrøjen, så du kan helgardere din tyske fodboldgarderobe.

Udover kampen mod Brøndby tilbage i 1996, så er klubben nok også mest kendt for målmandslegenden Oliver Kahn, der spillede i Karlsruher i flere sæsoner, inden han blev købt af Bayern München. Så er du fan af den tidligere tyske keeper, og har du lyst til at støtte op om hans første rigtige klub, så er det da bare med at bestille din helt egen Karlsruher SC klubtrøje i dag.