Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Mainz 05

Os fra Unisport er meget stolte over at kunne tilbyde Mainz 05 trøjen. Derudover har vi et stort udvalg af forskellige trøjer og du kan også få tryk på trøjen. Du kan få din yndlings Mainz 05 spiller eller endda dit eget navn og nummer! Så tag et kig her på Unisport og find din nye trøje.

Læs mere
Mainz 05
Kompakt Normal
Filter

1. Fußball- und Sportverein Mainz 05 eller blot Mainz 05, er en tysk klub der til dagligt spiller i den bedst tyske række, Bundesligaen. Klubben blev stiftet tilbage i 1905 og har spillet i Bundesligaen i nu 7 sæsoner i streg. De spiller deres hjemmekampe på Opel Stadium som kan rumme op til 34034 og er et forholdsvis nyt stadium som åbnede i 2011. Så er du en ægte Mainz 05 fan og skal du ned og besøge Opel Stadium, så skal du også have den nye Mainz 05 trøje på når du er nede og støtte holdet.

Klubben er blandt andet kendt for at have haft en række store trænere på sidelinjen. Trænere som er værd at er blandt andet Jürgen Klopp, Thomas Tuchelt og Kasper Hjulmand. Derudover har Mainz 05 en meget spændende og blandt andet så Jonas Lössl og Emil Berggreen Mainz 05 trøjen.