Hertha Berlin

I Tysklands hovedstad finder du en af de mange tyske klubber, der i lang tid har været placeret i Bundesligaen, dog med enkelte svipsere ned i rækkerne. Er du i tvivl om navnet på klubben, så får du det lige her – det er selvfølgelig Hertha Berlin, der er tale om. Vil du gerne have en Herta Berlin fodboldtrøje – har du mulighed for at finde den lige her på Unisport.dk.

Læs mere
Hertha Berlin
Kompakt Normal
Filter

Hertha Berlin har vundet en række af mesterskaber, dog er det så langt tilbage i tiden, at der ikke er mange som husker det længere. Det hører dog med til klubbens historie, og kan derfor ikke blot negligeres. Lige nu er der gang i et rigtigt godt talentarbejde i klubben, og flere af klubbens ungdomsspillere er nu at finde i andre Bundesligaklubber – og alene det kan være investeringen i en Herta Berlin trøje værd.

Find ud af om du blot skal have en enkelt trøje, om du skal vælge et par ekstra, og om der skal være tryk på eller ej. Husk også at vælge den rigtige størrelse af trøje – så du kommer til at bruge dem meget mere. Når det er klaret, så leverer Unisport.dk din nye Hertha Berlin fodboldtrøje lige til døren.