Populære Kategorier
  Produkter

   Magdeburg

   Her hos Unisport er vi utroligt stolte over at kunne tilbyde den nye Magdeburg trøje. Magdeburg er ikke en af de større klubber i Tyskland og de spiller for tiden blot i den tyske 3. Liga. Dog er målet ikke at blive her længe og de arbejder på, at kunne sikre en oprykning til 2. Bundesliga. Så støt holdet og hjælp dem på vej mod målet ved, at købe den nye Magdeburg trøje lige her hos Unisport.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Klubben blev stiftet tilbage i 1965 og har siden da været en af Østtysklands bedste hold og har blandt andet vundet DDR-Oberliga 3 gange og 7 FDGB pokaltitler. Dog mødte klubben hårde tider og efter Tyskland blev genforenet og klubben faldt i rækkerne og blev først aktiv som professionel klub tilbage i 2015. Dog har Magdeburg trøjen prøvet at have europæisk succes. I 1974 formåede klubben at vinde nutidens version af Europa League over selveste AC Milan.

   Så hvis du ønsker at støtte et hold med masser af historie, så kan du finde Magdeburg trøjen lige her hos Unisport. Vi har et stort udvalg af forskellige trøjer og du kan også få tryk på dem. Så vælg imellem din yndlingsspiller eller få dit eget navn og nummer på trøjen. Vi har hurtig levering med billig fragt her hos Unisport.

   Se alle mærker