Kaiserslautern

Kaiserslautern, den tyske fodboldklub der holder til i byen af samme navn, er tidligere tophold i Bundesligaen. Dog er det efterhånden nogle år siden, man har set en snert af tidligere tiders niveau, og lige nu må de tage til takke med en placering i 2. Bundesligaen, hvor de har ligget de sidste par sæsoner.

Dog har de i løbet af de seneste år været utroligt tæt på en oprykning, dog uden at komme helt i mål. I år har de fået en god start på sæsonen, så det kan være, at det denne gang bliver til en oprykning for det tyske mandskab.

Her hos Unisport er vi glade for at kunne tilbyde tre versioner af den lækre Kaiserslautern trøje. Så hvis du vil have sådan en til samlingen, så er det her, du skal købe den. Vi har den nyeste model på hylderne, og bestiller du den i dag, så kan du have den allerede i morgen. Vi har selvfølgelig både ude- og hjemmebanetrøjen samt 3. trøjen, hvis du allerede skulle have de to førnævnte.

Kaiserslautern kan sagtens ligne et hold, der kunne gennemføre oprykningen i denne sæson. Håber du også på det, så er det bare med at vise din støtte ved at bære den flotte Kaiserslautern spillertrøje. Køb den allerede i dag!