Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

1860 München

Velkommen til vores online TSV 1860 München shop her på Unisport.dk. 1860 München har samme hjemmebane som mægtige Bayern München - Allianz Arena, hvor der er plads til små 70.000 tilskuere. Der har været tre spillere i den sydtyske klub, nemlig Jan Højland Nielsen, Frank Pingel og senest et kort ophold af Christian Gytkjær. Så vis din støtte med en ny TSV 1860 München trøje!

Læs mere
1860 München
Kompakt Normal
Filter

Når du vælger at finde en trøje fra en klub, der tilbage i tiden var med til at skabe Bundesligaen, er der meget historie med. Det er netop den fornemmelse du får, når du vælger en 1860 München fodboldtrøje. Her mærker du hurtigt den store interesse fra den enorme fanskare klubben har – og det giver bare endnu et fingerpeg om hvad klubben betyder i Tyskland, husk det – når du vælger at investere i en 1860 München fodboldtrøje.

Selv om klubben ikke altid er at finde i den bedste tyske liga, altså Bundesligaen, har fanskaren ikke givet op. Den holder ved, og vil gøre alt hvad den kan, for netop at få 1860 München tilbage i Bundesligaen. Er du også klar til at gøre en indsats for det, er det lige her på Unisport.dk, du har mulighed for at finde din nye 1860 München trøje.

Kom i gang med at vælge dine nye fodboldtrøje allerede i dag, find ud af om du skal have mere end en 1860 München fodboldtrøje, om den skal være med tryk eller ej, og om du skal have den i flere størrelser også. Har du styr på det, så bestiller du blot din nye 1860 München fodboldtrøje lige her.