Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Hoffenheim

   Her er det en klub, der har arbejdet sig op gennem rækkerne, og valgt enkelte profiler, som kan være med til at gøre en forskel. De karakteristiske blå trøjer som klubben spiller i, havde en enorm optur under det første halve år i Bundesligaen, og lige siden har interessen ikke været helt lige så stor, men alligevel så god, at klubben i dag har mange fans, som lige skal holde øje med hvordan det går Hoffenheim, og derfor også har valgt at investere i en Hoffenheim trøje.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   En af de nyere klubber i Bundesligaen, der i sin første sæson i den bedste tyske liga, sluttede af med at blive efterårsmester. Er du i tvivl om navnet på klubben, er det Hoffenheim, der er tale om. Med et budget der ikke er blandt de allerstørste, har klubben formået at skabe sin egen position i den tyske Bundesliga, og derfor er det også interessant at vælge en Hoffenheim fodboldtrøje.

   Der er mange grunde til at vælge en Hoffenheim fodboldtrøje, blandt andet fordi de ofte er underdogs i kampene mod de største klubber i Bundesligaen. Vil du gerne have en Hoffenheim fodboldtrøje – har du mulighed for at bestille den lige her på Unisport.dk.

   Se alle mærker