Union Berlin

Union Berlin er en af de største fodboldklubber i den tyske hovedstad, kun overgået af Hertha Berlin. Her på Unisport er vi stolte over at kunne præsentere de nyeste Union Berlin fodboldtrøjer fra denne sæson. Vi har både hjemmebane- og udebanetrøjen repræsenteret, så der er gode muligheder for at få din helt egen Union Berlin trøje. Vi har hurtig levering og en billig fragt, så hvis du bestiller din nye trøje i dag, så kan du have den allerede i morgen.

Før murens fald var Union Berlin en østtysk fodboldklub, og efter den tyske genforening havde klubben svært ved at hænge sammen rent økonomisk. Dog lykkedes det for klubben at rykke op i 2. Bundesligaen i 2001, og siden 2009/2010 har de været fast inventar i den række. Dog har de fået en skidt start på denne sæson, så de har brug for alt den support, de overhovedet kan få for at forblive i Tysklands næstbedste fodboldrække.

Så hvis du er og bliver en trofast Union Berlin supporter, så er det også kun på sin plads, at du får din egen Union Berlin fodboldtrøje. Så bestil den allerede i dag, hvis du vil være med til at støtte holdet igennem endnu en sæson i 2. Bundesligaen.