Efterårsudsalget er i gang! ❯

F.C. Nürnberg

Med kendte spillere som Andreas Köpke, Stefan Reuter og Dieter Eckstein, så er Nürnberg blevet en integreret del af tysk fodbold historie. For tiden har holdet spillere som Rurik Gislason, en islandsk spiller som var en del af den islandske sensation ved EM 2016. Vil du også have hans, eller nogle af de andre spillers trøjer, så er Unisport stedet af finde dette. Køb din nye Nürnberg trøje i vores F.C. Nürnberg shop. Du kan få med eller uden tryk på trøjen!

Læs mere
F.C. Nürnberg
Kompakt Normal
Filter

Klubben fra Nürnberg er ikke i den øverste liga, men er stadig en fornøjelse af følge på Grundig Stadion. Her på Unisport.dk er vi overbeviste om, at vi vil se FC Nürnberg i Bundesligaen inden længe, og det er derfor du finder deres trøjer for denne sæson. Så hvis du mangler en F.C. Nürnberg trøje så er du kommet til det rette sted.

Find din nye Nürnberg trøje i dag, og vi garantere dig en hurtig og billig fragt, så du kan bære den til den næste kamp. Vælg din størrelse og beslut om du skal have trykt en spillers navn eller dit eget samt nummer på ryggen. Så hvad venter du på? Bestil din nye trøje fra Nürnberg i dag på Unisport.dk - Du vil ikke fortryde det!