Årets bedste julegaver!⚽️🎄🎁 Se mere her

Bayern Munchen shop

Bayern München spiller hjemme på Allianz Arena og har i de senest par år været en stormagt i Tyskland og Europa. Med både Champions Leauge og liga titler, så er Bayern München anset som en af de største klubber. I vores Bayern München shop kan du finde både hjemme og udebanetrøjerne og vi tilbyder også tryk på trøjer. Så få din yndlingsspiller på trøjen eller endda dit eget navn og nummer. Vi har trøjer til gode priser og derudover har vi hurtig levering med billig fragt!

Læs mere
Bayern Munchen shop
Kompakt Normal
Filter

Der er ikke mange fodboldkyndige, som ikke kender klubben fra München, der de sidste år har været med til at dominere den europæiske fodboldscene. Det er selvfølgelig Bayern München, der her er tale om – og med de mange verdensstjerner i en Bayern Munchen trøje, er det let at forstå, at holdet præsterer som det gør. Vil du gerne have en trøje fra en af de helt store klubber, kan du godt regne Bayern München for at være en af de klubber.

Stjerner som Ribery, Robben og Müller, er ikke til at tage fejl af, og det betyder også, at der er meget at leve op til, når du vælger at tage en Bayern fodboldtrøje på. Det er fantastisk at mærke den eufori og stemning, der specielt de sidste år har fulgt holdet, og som det ser ud lige nu, også bliver ved med at gøre det.

Find ud af om du skal have en eller flere fantastiske Bayern München fodboldtrøjer, om der skal være tryk på den med en af de store stjerners navne, eller om det skal være uden tryk. Sidst men ikke mindst skal du også have styr på den størrelse af trøje du skal have. Når det er på plads, så bestil din nye Bayern München fodboldtrøje her.