Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Wolfsburg

Velkommen til vores online VfL Wolfsburg shop her på Unisport.dk. Her finder du en masse trøjer og merchandise fra den tyske klub, der er ejet af den kendte bilfabrikant; Volkswagen AG. Derfor er det ikke uden årsag, at klubben spiller deres hjemmebanekampe på Volkswagen Arena, der kan have plads til 30.000 tilskuere. Wolfsburg har haft en del danske spillere i deres grønne spilletrøje. Spillere som Nicklas Bendtner, Simon Kjær og Peter Madsen har alle optrådt i en Wolfsburg fodboldtrøje. Find din her!

Læs mere
Wolfsburg
Kompakt Normal
Filter

I den sjette største by i Tyskland finder vi bilproducenten Volkswagen. Dog er byen ikke kun kendt for deres biler, men også for fodboldholdet som netop er sponsoreret af Volkswagen. Hvis du ikke kan gætte hvilket hold vi taler om, så kommer svaret her, Wolfsburg. Så er du en Wolfsburg fan, så kan du finde din nye Wolfsburg trøje lige her hos Unisport.

Wolfsburg er pt. en af de mere varme navne i tysk fodbold grundet deres success i 2014/15 sæsonen hvor de vandt deres først DFP Cup trofæ, samt de kom på andenpladsen i Bundesligaen. Så er du en af Wolfsburg tilhængerne der gerne vil se klubben få mere succes, så støt dem med at købe din helt egen Wolfsburg trøje.

Wolfsburg spiller til dagligt på Volkswagen Arena som kan rumme helt op til 30000 tilskuere. Så nu er det tid til, at få fingrene i en ny Wolfsburg trøje, som du kan have på når du skal besøge stadion og se holdet spille Bundesliga. Vi tilbyder også tryk på trøjerne, så du kan få din yndlingsspiller eller dit eget navn og nummer på. Hvad venter du på? Bestil din nye trøje allerede i dag?