Freiburg

Hvis du er på jagt efter en ny Freiburg trøje, så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Unisport har vi et stort udvalg af forskellige trøjer og du kan også finde Freiburg trøjen. Vi har blandt andet hjemme, ude og endda tredje trøjen på lager, så tag et kig og find den lige her. Vi tilbyder også tryk så du kan få din yndlingsspiller på trøjen eller dit eget navn og nummer!

Læs mere
Freiburg
Kompakt Normal
Filter

Sport-Club Freiburg e.V. eller blot SC Freiburg er en tysk fodboldklub der til dagligt spiller i Bundesligaen, som rykkede op til efter de havde vundet Bundesliga 2 i 2016. Freiburg er kendt som en elevator klub da de ofte rykker imellem den bedste og anden bedste tyske række. Derfor har de brug for alt den støtte de kan få og det kan du hjælpe med ved, at købe den spritnye Freiburg trøje her hos Unisport.

Freiburg har haft mange store tyske spillere i truppen og spillere der blandt andet har haft Freiburg trøjen på er Joachim Löw, Sebastian Kehl og Stefan Müller. Blandt andet har Müller og Löw, som træner for Tyskland, sammen vundet VM guldet i Brasilien 2014, så man kan godt tale for at Freiburg virkelig har haft nogle spillere med ekstremt højt niveau og talent i klubben.