Populære Kategorier
  Produkter

   SV Darmstadt 98

   Velkommen til Unisport.dks SV Darmstadt 98 online shop! Her finder du vores udvalg af trøjer og merchandise fra den tyske klub. SV Darmstadt holder til i Darmstadt, Hessen, og er grundlagt i 1898. Darmstadt spiller deres hjemmebanekampe på Jonathan-Heimes-Stadion am Böllenfalltor, der kan have omkring 17.000 tilskuer på lægterne, hvor mange af dem naturligvis er iført de blå/hvide farver. Tilslut dig dem, med din helt egen SV Darmstadt 98 trøje!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Et af de hold som har overrasket de fleste må helt klar været SV Darmstadt 98. Er du en Darmstadt supporter, så har vi gode nyheder til dig, for her hos Unisport kan du finde den nye SV Darmstadt 98 trøje. Vi har både hjemme og udebane trøjen på lager.

   Som nyoprykker i 2. Bundesliga, så ville SV Darmstadt 98 gerne kæmpe for ikke at skulle rykke tilbage til 3. Liga. Dog skete der noget helt uforventet, som man også kan sammenlignes med en eventyr historie. Liljerne, som Darmstadt også er kendt som, viste stor klasse og samme med deres træner, Dirk Schuster, overraskede de alt og alle og lavede en direkte walkover til Bundesligaen. Nu kan man for alvor tale om, at SV Darmstadt 98 trøjen anses som en underdog i Bundesligaen.

   Find ud af om du vil have hjemme eller udebane trøjen. Vi tilbyder dig også tryk på din næste SV Darmstadt 98 trøje. Her kan du blandt andet vælge imellem din yndlingsspiller fra klubben, eller endda få dit eget navn eller nummer. Bestil allerede i dag! Vi har billig fragt og lynhurtig levering her hos Unisport.dk!

   Se alle mærker