Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Schalke 04

En af de meget populære tyske fodboldklubber i Danmark er Schalke 04, ikke mindst da Christian Poulsen og Ebbe Sand spillede i klubben. Holdet blev kendt og anerkendt som en af de store tyske klubber i den periode, og lige siden de 2 danskere tog en Schalke 04 fodboldtrøje over hovedet, har klubben ikke været helt den samme. Om det kun var på grund af de 2 danskere, er nu mere usikker – for der kom også en række andre spændende spillere til.

Læs mere
Schalke 04
Kompakt Normal
Filter

Uanset hvad har de blå trøjer lige siden være kendetegnet på at her kommer Schalke O4, og så er det også vigtigt at fortælle, at Ebbe Sand ikke var den sidste dansker, der trak i en Schalke 04 fodboldtrøje. Søren Larsen har også optrådt i en Schalke 04 trøje – hvor han fik scoret en række af mål.

Vil du gerne have en Schalke 04 fodboldtrøje – er det lige her på Unisport.dk, du vælger den. Du skal blot finde ud af, om der skal være tryk på den eller ej, og hvilken størrelse du gerne vil have den i. Når der er styr på det, og du har bestilt den, så klarer vi her på Unisport.dk resten – glæd dig til at modtage din nye Schalke 04 fodboldtrøje.