Fortuna Düsseldorf

På North Rhine-Westphalia finder man holdet Fortuna Düsseldorf. De har været en fast bestanddel af den bedste division i Tyskland gennem 1920’erne, og frem til grundlæggelsen af den tyske Bundesliga. Fortuna Düsseldorf trøjen har været en del af Bundesligaen i 23 år indtil de rykkede ud tilbage i 2013. Så man kan roligt kalde Fortuna Düsseldorf trøjen for en af de ældste i tysk fodbold.

Vi vil gerne være din yndlings forhandler af fodboldtrøjer, og det er derfor vi også kan tilbyde dig at få tryk på din næste Fortuna Düsseldorf trøje. Du kan få din yndlingsspiller fra holdet, så som Bellinghausen eller Oliver Fink. Nogle af de tidligere danske spillere i klubben som Ken Ilsø eller David Nielsen, kan du også få skrevet på. Du kan endda få dit eget navn og nummer på trøjen, hvilket gør den mere unik!

Der ingen grund til at vente med at købe din næste Fortuna Düsseldorf trøje. Vi har billig fragt og lynhurtig levering her hos Unisport. Det eneste du skal sørge for er at vælge den størrelse du ønsker, hvor mange trøjer, og om du vil have tryk på. Derefter skal du bare sidde tilbage og slappe af indtil din trøje bliver leveret, for så er du klar til at vise din støtte til Fortuna Düsseldorf.