Odense Boldklub shop

OB er mere end fodbold og tre point. Det handler om fællesskab om at være sammen om noget. Om at dyrke talentet både på og udenfor banen. Om en klub og en by hånd i hånd. Om store følelser man deler sammen. Om at være et naturligt samlingssted for alle odenseanere. OB er en livsstil, der handler om meget mere end tre point.

Hos Unisport er vi glade for at kunne præsentere den nye OB spillertrøje. Klubben har i mange år været fast inventar af den danske Superliga, og en sæson uden fynboerne ville være underligt. Derfor har Odense Boldklub brug for alt den støtte de kan få, og det kan du være en del af med din nye trøje.

”De stribede”, som de også bliver kaldt, blev grundlagt i 1887. Klubben har produceret mange landsholdsspillere igennem årene. Spillere som Lars Høgh og Thomas Helveg har trukket den blå/hvid stribede OB trøje over hovedet og den danske landsholdstrøje. Skal du gøre dem kunsten efter, så bestil din nye OB fodboldtrøje i vores online Odense Boldklub shop

Ønsker du en Odense Boldklub fodboldtrøje, så giver vi dig selvfølgelig også muligheden for at vælge en trøje med dit eget tryk på. Det kan være alt hvad hjertet begærer, som dit eget navn eller din favoritspiller. Du skal blot vælge størrelse og tryk, så sørger vi for resten.