Greuther Fürth

Som mange ikke ved, så har Greuther Fürth før vundet det tyske mesterskab. Det lægger dog desværre bare mange år tilbage, og der er ikke noget, der tyder på, at de kommer til at genvinde mesterskabet lige foreløbig. Det traditionsrige mandskab ligger lige nu i 2. Bundsligaen, så der skal først en oprykning i hus, før de grønstribede kan begynde at drømme om tidligere tiders mesterskaber. Hvis du er fan af Greuther Fürth, så vil du med garanti blive glad for en ny Greuther Fürth klubtrøje.

Her hos Unisport har vi både hjemmebanetrøjen og udebanetrøjen. Så hvis du allerede har et par versioner af hjemmebanetrøjen, så er det da bare med at bestille udebanetrøjen for en gangs skyld. Du kan selvfølgelig også bare vælge begge to. Så er du dækket ind. Den tyske klub har førhen dannet rammer for flere danske spillere. Heriblandt to tidligere Superliga-trænere i form af Viggo Jensen og Troels Bech. Derudover har spillere som Hans Henrik Andreasen og Tobias Mikkelsen også været forbi de grønne i det sydlige Tyskland.

Vælger du at bestille din nye Greuther Fürth trøje hos os, så leverer vi den hurtigt til dig. Bestiller du den i dag, så kan du have den allerede i morgen. Så hvad venter du på? Det er da bare med at trække den grønstribede tidligere mesterskabstrøje over hovedet og være med til at bære klubben mod nye storhedstider.