Bliv klar til EM

Alt du behøver at vide om grupperne til VM 2022

Reading time: 17 min

Vi har samlet al mulig information om grupperne ved VM 2022 i Qatar. Hvem, hvornår og hvor. Hvad kan man forvente af de forskellige hold, og hvordan har de kvalificeret sig til turneringen. Dette er den ultimative guide, når det kommer til de otte forskellige grupper til VM 2022. Vi har alt, hvad du behøver at vide.

Til at begynde med vil 32 hold i otte grupper af fire, starte turneringen. Grupperne til VM 2022 ser således ud: • Gruppe A: Qatar, Ecuador, Senegal, Holland
 • Gruppe B: England, Iran, USA, Wales
 • Gruppe C: Argentina, Saudi-Arabien, Mexico, Polen
 • Gruppe D: Frankrig, Australien, Danmark, Tunesien
 • Gruppe E: Spanien, Costa Rica, Tyskland, Japan
 • Gruppe F: Belgien, Canada, Marokko, Kroatien
 • Gruppe G: Brasilien, Serbien, Schweiz, Cameroun
 • Gruppe H: Portugal, Ghana, Uruguay, Sydkorea

Dette er alle holdene i hver pulje før lodtrækningen med deres FIFA World Cup-rangering.

Se kampprogrammet til VM 2022

Gruppe A - VM 2022.

De fire hold i gruppe A er: Qatar, Ecuador, Senegal og Holland.

 • Forventet resultat af gruppe A til VM 2022 ifølge FIFA's verdensrangliste:
 • Holland
 • Senegal
 • Ecuador
 • Qatar

Holland.

Hvordan har Holland kvalificeret sig til VM 2022?
Efter et tæt løb endte Holland i toppen af ​​gruppe H foran Tyrkiet og Norge.
Forventninger til turneringen?
Det forventes bestemt, at det bedste hold i gruppen også ender øverst efter de første tre kampe i gruppen. Næste kamp vil være mod andenpladsen i gruppe B (England, Iran, USA, Ukraine/Skotland/Wales). Mange har Holland som outsider til at løfte trofæet, når vi når den 18. december. Stjernespillere: Virgil Van Dijk, Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt. Se deres individuelle sider. Van Dijk, de Jong og de Ligt. Vi har også en Holland-kollektion

Senegal

Hvordan har Senegal kvalificeret sig til VM 2022?
På trods af at de er blevet kronet som AFCON-mestre, måtte Senegal i play off igen, og efter straffespark kunne Sadio Mané og resten af ​​Senegal-holdet booke deres billet til Qatar.
Forventninger til turneringen?
Som det nuværende bedste hold i Afrika, der er placeret som nummer 20 på FIFAs verdensrangliste, bliver det meget interessant at se, om de kan skubbe Holland væk fra deres forventede topplacering i gruppe A. Hvis Senegal slutter først, bliver det andenpladsen fra Gruppe B (England, Iran, USA, Ukraine/Skotland/Wales), og hvis de slutter på andenpladsen, møder de førstepladsen fra gruppe B. Stjernespillere: Sadio Mané, Kalidou Koulibaly og Edouard Mendy

Her finder du Sadio Mané og Senegal kollektion,

Ecuador

Hvordan har Ecuador kvalificeret sig til VM 2022?
Det var et tæt kapløb mellem Ecuador, Uruguay og Peru om at få de to pladser med direkte kvalifikation til VM 2022. I sidste runde tabte Ecuador til Paraguay, men Uruguay slog Peru, og Ecuador havde derfor ikke brug for at spille play off.
Forventninger til turneringen?
Det hele kommer nok til at handle om kampen mellem Ecuador og Senegal, som er den sidste kamp i gruppespillet, hvis de skal kvalificere sig til knockout-runden og slutte som nummer to i gruppen. Så møder de vinderne af gruppe B (England, Iran, USA, Ukraine/Skotland/Wales). Stjernespillere: Pervis Estupiñán, Enner Valencia og Piero Hincapié

Qatar

Hvordan har Qatar kvalificeret sig til VM 2022?
Som værtsnation er Qatar automatisk kvalificeret til VM 2022
Forventninger til turneringen?
Lad os sige det sådan, det vil være en stor overraskelse, hvis Qatar-holdet formår at få tre point i gruppen. Men vi håber virkelig, at de kan give kamp til stregen mod Holland, AFCON-vinderen (Africa Cup of Nations) Senegal og Ecuador. Stjernespiller: Akram Afif

Gruppe B - VM 2022.

De fire hold i gruppe B er: England, Iran, USA og Ukraine/Skotland/Wales

 • Forventet resultat af gruppe B til VM 2022 ifølge FIFA's verdensrangliste:
 • England
 • USA
 • Wales
 • Iran

England


Hvordan har England kvalificeret sig til VM 2022?
England var i total dominans i deres kvalifikationsgruppe. Otte sejre, to uafgjorte, ingen nederlag og hele 39-3 i målforskel. Polen blev nummer to i den gruppe.
Forventninger til turneringen?
Er den endelig "Coming home"? Det engelske hold ser meget lovende ud og må hungre efter mere efter at have tabt EM 2020-finalen til Italien på Wembley. De bør slutte etter i gruppen, og så er det formentlig en kamp mod Senegal eller Ecuador, hvis en af ​​dem slutter på andenpladsen i gruppe A.
Stjernespillere: Harry Kane, Raheem Sterling og Phil Foden
Se Kane og Sterlings individuelle kollektioner og vores samling af England merchandise.

USA


Hvordan har USA kvalificeret sig til VM 2022?
Det har været noget af en tur for USA, at kvalificere sig til VM 2022 i Qatar. De sluttede på tredjepladsen i CONCACAF gruppen, hvilket betyder, at de sikrede sig den sidste direkte plads til VM, men først efter den sidste kamp blev spillet.
Forventninger til turneringen?
USA kvalificerede sig ikke til VM i 2018 i Rusland. Men denne gang er de klar til at kæmpe for deres 'Stars and stripes' i Qatar. De er i øjeblikket rangeret som 15. på FIFA's verdensrangliste, hvilket betyder, at de burde kvalificere sig til de sidste 16. Men måske bliver det også deres endelige destination.
Stjernespillere: Christian Pulisic, Giovanni Reyna og Tyler Adams

Wales


Hvordan har Wales kvalificeret sig til VM 2022?
Wales sluttede på andenpladsen i deres kvalifikationsgruppe efter en af ​​outsiderne til at vinde VM, Belgien. Det var faktisk et tæt løb om andenpladsen, da de endte kun et point foran Tjekkiet. Derefter skulle Wales i playoffs, hvis de skulle kvalificere sig til VM. Den første kamp var mod Østrig på hjemmebane, og efter en 2-1-sejr, begge mål af Gareth Bale, var de klar til finalen. Her stod Wales over for Ukraine. De var under et stort pres, men endnu en gang kom Bale til waliserne til undsætning, og sikrede Wales en plads ved VM med en 1-0-sejr.
Forventninger til turneringen?
Dette er en meget interessant gruppe for Wales. Kan de drille deres storebror, England, og gutterne fra den anden side af Atlanten, USA, som de skal møde i turneringens første kamp. Måske bliver det allerede den afgørende kamp i Wales' VM-turnering?
Stjernespillere: Gareth Bale, Aaron Ramsey og Ben Davies

Vi har selvfølgelig fået en kollektion med den eneste, Gareth Bale. Se vores Bale kollektionen her,


Iran


Hvordan har Iran kvalificeret sig til VM 2022?
Det var tæt på en perfekt kvalifikation for Iran, for de tabte kun én kamp i hele kvalifikationen, og det var mod Sydkorea, og de blev nummer to i gruppen. Altså otte sejre, en uafgjort og et nederlag.
Forventninger til turneringen?
Selvom Iran endte øverst i deres kvalifikationsgruppe, så er forventningerne til Iran i denne turnering ret lave. De skubber måske til andenpladsen afhængigt af, om de kan få et godt resultat i den første kamp mod England.
Stjernespillere: Sardar Azmoun, Ehsan Hajsafi og Mehdi Taremi

Søndag den 5. juni ved vi, hvem der bliver det sidste hold i gruppe B, når vinderen af ​​Ukraine og Skotland, skal spille mod Wales.

Gruppe C - VM 2022.

De fire hold i gruppe C er: Argentina, Saudi-Arabien, Mexico og Polen

 • Forventet resultat af gruppe C til VM 2022 ifølge FIFA's verdensrangliste:
 • Argentina
 • Mexico
 • Polen
 • Saudi-Arabien

Argentina

Hvordan har Argentina kvalificeret sig til VM 2022?
Argentina blev nummer to i CONMEBAL-kvalifikationsgruppen efter Brasilien.
Forventninger til turneringen?
De to gange verdensmestre og andenpladsen i 2014 er en af ​​de største outsidere til titlen. Kvalitetsspillere på alle positioner og selvfølgelig Lionel Messis sidste chance for at løfte trofæet. Gruppespillet er ikke nødvendigvis så let, og førstepladsen kan betyde, at man skal møde Danmark fra gruppe C, og kommer de på andenpladsen sandsynligvis Frankrig. Så det vil ikke være den nemmeste måde for Argentina at vinde turneringen. Stjernespillere: Lionel Messi, Lautaro Martínez og Rodrigo de Paul

Den største stjerne af dem alle har selvfølgelig fået sin egen kollektion. Se vores Messi butik, klik her, eller se nærmere på argentinsk butik.

Mexico

Hvordan har Mexico kvalificeret sig til VM 2022?
I en tæt CONCACAF sluttede Mexico på andenpladsen og sikrede sig en direkte plads til VM 2022. De endte a point med førstepladsen Canada og kun tre foran USA og Costa Rica på tredje- og fjerdepladsen.
Forventninger til turneringen?
Lige nu på 9. pladsen på FIFA's verdensrangliste er Mexico det bedst seedede hold i den anden pulje, så de kunne måske presse Argentina om førstepladsen i gruppe C. Det kunne også blive en meget interessant kamp i ottendedelsfinalen mod enten Frankrig eller Danmark. Stjernespillere: Raúl Jiménez, Alexis Vega og Érick Gutiérrez

Støt Mexico ved at få deres trøje.

Polen

Hvordan har Polen kvalificeret sig til VM 2022?
Polen skulle igennem en ekstra kvalifikationsrunde, før de kunne booke deres billet til VM 2022. De blev nummer to i deres gruppe efter England, og nu skulle de slå Sverige for at komme til Qatar. Det gjorde de med en solid 2-0-sejr hjemme i Polen.
Forventninger til turneringen?
I en svær gruppe C bliver det meget interessant at se, hvordan Polen vil håndtere presset ved at spille mod Mexico i den første kamp, ​​hvilket kan blive meget afgørende, og så måske Frankrig eller Danmark i næste fase hvis de kvalificerer sig til ottendedelsfinalerne. Stjernespillere: Robert Lewandowski, Piotr Zielinski og Wojciech Szczesny

Vi har selvfølgelig fået en kollektion med den største polske fodboldstjerne. Se Lewandowski-kollektionen her og polske landsholdstrøjer her.

Saudi Arabien

Hvordan har Saudi-Arabien kvalificeret sig til VM 2022?
De sluttede på førstepladsen i AFC-kvalifikationen, faktisk foran Japan og tabte kun en enkelt kamp undervejs - til Japan på udebane.
Forventninger til turneringen?
Der forventes ikke meget af Saudi-Arabien i gruppe C. De andre lande i gruppen ser meget gode ud og vil forsøge at sikre, at Saudi-Arabien ikke ødelægger en eventuel kvalifikation til næste runde. Stjernespiller: Salem Al-Dawsari

Gruppe D - VM 2022.

De fire hold i gruppe D er: Frankrig, Australien/UAE/Peru, Danmark og Tunesien

 • Forventet resultat af gruppe D til VM 2022 ifølge FIFA's verdensrangliste:
 • Frankrig
 • Danmark
 • Tunesien
 • Australien

Frankrig

Hvordan har Frankrig kvalificeret sig til VM 2022?
Frankrig kvalificerede sig med stor stil til VM 2022. Med i alt fem sejre, tre uafgjorte og ingen nederlag, kom de flyvende ud af kvalifikationsgruppen.
Forventninger til turneringen?
Frankrig er regerende verdensmestre og er én af ​​favoritterne til at vinde turneringen igen. Deres trup har kvalitet fra top til bund, og med den bredde i truppen betyder det, at de nemt kan have to franske nationale hold i turneringen. I gruppen vil kun Danmark kunne give Frankrig problemer, og så England i kvartfinalen. Stjernespillere: Kylian Mbappé, Karim Benzema og N’Golo Kanté

Både Mbappé, Benzema og Kanté har deres egne kollektioner her hos Unisport. Tjek dem ud og se hele den franske kollektion.

Danmark

Hvordan har Danmark kvalificeret sig til VM 2022?
Danmark var helt fantastiske i deres kvalifikation til VM 2022. De tabte kun én gang i Skotland, da de allerede havde kvalificeret sig til turneringen. Slå en masse hold 4-0 eller mere undervejs.
Forventninger til turneringen?
Efter et fantastisk EURO2020 ligner Danmark et hold, der kan skabe problemer for nogle af de større hold. I gruppen kunne de skabe problemer for Frankrig, og måske kunne de i ottendedelsfinalen møde Argentina og se, hvad de kunne gøre mod Messi og hans argentinske hold. Stjernespillere: Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Pierre-Emil Højbjerg

Tag et kig på vores Christian Eriksen-kollektion og hele danske sortiment.

Tunesien

Hvordan har Tunesien kvalificeret sig til VM 2022?
Tunesien vandt deres CAF-gruppe og skulle derefter slå Mali over to kampe for at kvalificere sig til VM 2022. Først vandt de udekampen 0-1 og derefter uafgjort 0-0 hjemme, og kvalifikationen var sikret.
Forventninger til turneringen?
Nummer 35 i verden. Det dårligste hold i tredje seedningslag, så forventes der ikke meget af Tunesien. De møder Danmark i turneringens første kamp, ​​og måske kan de skabe en overraskelse der. Stjernespillere: Dylan Bronn, Youssef Msakni og Ellyes Skhiri

Få din Tunesien-trøje her.

Australien

Hvordan har Australien kvalificeret sig til VM 2022?
De sluttede på tredjepladsen efter Japan og Saudi-Arabien i kvalifikationsgruppen og kun et point foran Oman. Så skulle de møde De Forenede Arabiske Emirater, og vandt 2-1. Dernæst Peru, og med en sejr, så var de klar til VM 2022, og det gjorde de først efter en spændende straffesparkskonkurrence, hvor Australien vandt 5-4. Faktisk skiftede Australien keeper i det 120. minut, lige før straffesparkskonkurrencen, og det gik efter planen, da de endte med at gå videre til VM.
Forventninger til turneringen?
Der forventes ikke meget af the socceroos. Det ville være en overraskelse, hvis de kommer videre fra gruppespillet, men denne stolte nation vil selvfølgelig kæmpe med alt, hvad de har. Stjernespillere: Aaron Mooy, Mathew Ryan og Harry Souttar

Gruppe E - VM 2022.

De fire hold i gruppe E er: Spanien, Costa Rica/New Zealand, Tyskland og Japan

 • Forventet resultat af gruppe E til VM 2022 ifølge FIFA's verdensrangliste:
 • Spanien
 • Tyskland
 • Japan
 • Costa Rica

Spanien

Hvordan har Spanien kvalificeret sig til VM 2022?
Spanien sluttede først i deres kvalifikationsgruppe foran Sverige. Resultaterne har ikke været overvældende med hensyn til scoren, men stadig sejre for det meste. Seks sejre, en uafgjort og et nederlag på udebane mod Sverige.
Forventninger til turneringen?
Spanien plejede at være uovervindelige og har vundet både VM og EM. Nu ser det spanske hold meget anderledes ud, men det har stadig fantastiske spillere på hver position og mangler nogle af deres største navne fra fortiden. Spanien er i dette års 'Dødens gruppe' og skal forholde sig til Tyskland og Japan for at sikre sig, at de kvalificerer sig, og i ottendedelsfinalen kan Belgien eller Kroatien være den næste modstander. Stjernespillere: Rodri, Thiago og Álvaro Morata

Få din spansk fodboldtrøje og merchandise lige her.

Tyskland

Hvordan har Tyskland kvalificeret sig til VM 2022?
Ligesom Spanien sluttede Tyskland øverst i deres kvalifikationsgruppe. Vinder ni og tabte kun én gang og scorede i alt 36 mål og lukkede kun fire ind.
Forventninger til turneringen?
Det har været en hård lodtrækning for Tyskland. De var i 2. seedningslag, så de skulle trækkes mod et hold fra 1.seedningslag, og de skal møde Spanien i deres anden kamp i turneringen, hvilket kan være meget afgørende for resten af ​​turneringen, om de slutter på første eller andenpladsen i gruppen og kan møde Belgien eller Kroatien. Stjernespillere: Joshua Kimmich, Leroy Sané og Marc-André ter Stegen

Se Tyskland og Leroy Sané kollektion.

Japan

Hvordan har Japan kvalificeret sig til VM 2022?
Det japanske hold får deres syvende VM-optræden i træk efter at have vundet 2-0 mod Australien. De vandt gruppen og skulle derefter spille mod Australien for at sikre sig pladsen og gjorde det.
Forventninger til turneringen?
I 'Dødens Gruppe' mod Tyskland og Spanien får den japanske side ikke mange chancer for at kvalificere sig til ottendedelsfinalen. Men man ved aldrig. I VM 2018 sikrede kun et mål i de døende sekunder Belgien en 3-2-sejr en plads blandt de sidste otte. Stjernespillere: Takumi Minamino, Wataru Endo og Takefusa Kubo

Costa Rica

Hvordan har Costa Rica kvalificeret sig til VM 2022?
Det var et tæt løb i CONCACAF World Cup-kvalifikationen. Der var kun tre points forskel mellem nummer et Canada og nummer fire Costa Rica. Så Costa Rica måtte ud i playoffs for at sikre deres plads ved VM, og det gjorde de ved at slå New Zealand med 1-0 i Doha efter et mål scoret efter kun 3 minutter.
Forventninger til turneringen?
Mod de to giganter Spanien og Tyskland forventes der ikke meget af Costa Rica, men du ved aldrig, om de har et overraskende mål i ærmet. Stjernespillere: Keylor Navas, Joel Campbell og Bryan Oviedo

Gruppe F - VM 2022.

De fire hold i gruppe F e:r Belgien, Canada, Marokko og Kroatien

 • Forventet resultat af gruppe F til VM 2022 ifølge FIFA's verdensrangliste:
 • Belgien
 • Kroatien
 • Marokko
 • Canada

Belgien

Hvordan har Belgien kvalificeret sig til VM 2022?
Belgien vandt deres kvalifikationsgruppe foran Wales. Med seks sejre og 2 uafgjorte og ingen nederlag, samt scoret mange mål på vej til VM 2022.
Forventninger til turneringen?
Det er på tide, at dette hold af fantastiske spillere endelig får fat i noget sølvtøj. Kæmpe stjerner fra de største ligaer i Europa er i denne trup. Belgien burde vinde gruppen, med en interessant kamp mod Kroatien i tredje og sidste runde. I ottendedelsfinalen er det sandsynligvis Spanien eller Tyskland, der forsøger at stå i vejen for Belgiens succes ved VM 2022. Stjernespillere: Kevin De Bruyne, Eden Hazard og Romelu Lukaku

Tjek vores De Bruyne, Hazard , Lukaku og Belgien-kollektionen.

Kroatien

Hvordan har Kroatien kvalificeret sig til VM 2022?
Kroatien vandt også deres kvalifikationsgruppe foran Rusland. Men på grund af verdensrangeringen var de i seedningslag 2.
Forventninger til turneringen?
Kroatien møder altid op med god kampgejst og klar til at give alt for deres land. Det kan gå begge veje, de kan udfordre Belgien om topplaceringen i gruppen, men kan også få det svært mod Marokko og Canada. Stjernespillere: Luca Modric, Mateo Kovacic og Ivan Perisic

Få fingrene i den ternede kroatiske trøje.

Marokko

Hvordan har Marokko kvalificeret sig til VM 2022?
Marokko cruisede igennem deres kvalifikationsgruppe. Vinder alle seks kampe og indkasserer kun ét mål (!). I de sidste to play off-kampe mod DR Congo blev den første kamp uafgjort 1-1 og vandt 4-1 i returopgøret.
Forventninger til turneringen?
I en svær gruppe F forventes der ikke meget af Marokko. Men de vil gøre deres bedste, og med spillere fra mange europæiske storklubber kan de måske få point mod Kroatien i den første kamp. Det bliver interessant at se, hvad de kan gøre mod nogle tophold. Stjernespillere: Achraf Hakimi, Youssef En-Nesyri og Romain Saïss

Canada

Hvordan har Canada kvalificeret sig til VM 2022?
Canada sikrede sig den direkte plads i næstsidste runde efter at have vundet 4-0 mod Jamaica. De sluttede i toppen af ​​CONCACAF-gruppen foran Mexico og USA. Canada var a point med Mexico, men var bedre på målforskel.
Forventninger til turneringen?
For første gang i 36 år er Canada klar til VM. Der forventes ikke meget af den nordamerikanske side, når de møder hold som Belgien og Kroatien. Stjernespillere: Alphonso Davies, Jonathan David og Atiba Hutchinson

Gruppe G - VM 2022.

De fire hold i gruppe G er: Brasilien, Serbien, Schweiz og Cameroun

 • Forventet resultat af gruppe G til VM 2022 ifølge FIFA's verdensrangliste:
 • Brasilien
 • Schweiz
 • Serbien
 • Cameroun

Brasilien

Hvordan har Brasilien kvalificeret sig til VM 2022?
Brasilien var urørlige i CONMEBOL-kvalifikationsgruppen. Mod en masse fantastiske hold blev de bare ved med at vinde og bevise, at de har et af de bedste hold i verden. De sluttede over Argentina, Uruguay og Ecuador
Forventninger til turneringen?
Brasilien er favorit til at vinde VM 2022 i Qatar. Deres hold oser af kvalitet, og med mange erfarne spillere i deres bedste alder er det tid til at skinne i Qatar. Truppen er bygget op omkring den absolutte superstjerne Neymar, men hver spiller i startopstillingen er en kæmpe stjerne. Stjernespillere: Neymar, Vinicius Junior og Alisson

Tjek vores Neymar Jr. og Brasiliens butik.

Schweiz

Hvordan har Schweiz kvalificeret sig til VM 2022?
De klare favoritter til at vinde kvalifikationsgruppen var Italien, men de spillede uafgjort 0-0 i deres sidste kamp, ​​og Schweiz vandt 4-0 over Ungarn, så de to hold endte lige på point, 18, men Schweiz med 15-2 og Italien med 13-2. Så den sidste kamp var virkelig afgørende for gruppespillet, og nu er Schweiz med i VM 2022.
Forventninger til turneringen?
Med Brasilien i gruppe G er det en kamp om andenpladsen mod Serbien og Cameroun. Schweiz kan, hvis de bliver nummer to i gruppen, ende mod Portugal eller Uruguay i ottendedelsfinalen, og der er helt sikkert chance for en overraskelse . Stjernespillere: Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka og Manuel Akanji

Få din Schweiz-trøje her.

Serbien

Hvordan har Serbien kvalificeret sig til VM 2022?
Serbien var den store overraskelse i deres kvalifikationsgruppe. De endte ubesejret, øverst i tabellen og direkte videre til VM 2022. I deres kvalifikationsgruppe var også hold som Portugal og Irland, men de kunne ikke slå et stærkt serbisk hold.
Forventninger til turneringen?
At være i gruppe med Brasilien betyder, at resten af ​​holdene skal kæmpe om andenpladsen. Schweiz, Serbien og Cameroun kæmper om denne plads, og Serbien og Schweiz møder hinanden i gruppespillets sidste kamp. Stjernespillere: Dusan Vlahovic, Dusan Tadic og Sergej Milinkovic-Savic

Cameroun

Hvordan har Cameroun kvalificeret sig til VM 2022?
Cameroun vandt deres gruppe foran Elfenbenskysten og skulle derefter møde Algeriet i de sidste to play off-kampe. De tabte den første ude med 0-1, og de måtte hjem for at få et resultat. Og hvilken kamp det var. Til allersidst i ​​forlænget spilletid scorede de sejrsmålet til 2-1 og kvalificerede sig til VM 2022 i Qatar
Forventninger til turneringen?
De ender nok med at blive Brasilien, men det kan være meget svært for både Serbien og Schweiz at komme forbi Cameroun. Stjernespillere: André Zambo Anguissa, André Onana og Vincent Aboubakar

Gruppe H - VM 2022.

De fire hold i gruppe H er: Portugal, Ghana, Uruguay og Sydkorea

 • Forventet resultat af gruppe H til VM 2022 ifølge FIFA's verdensrangliste:
 • Portugal
 • Uruguay
 • Sydkorea
 • Ghana

Portugal

Hvordan har Portugal kvalificeret sig til VM 2022?
Det var en hård vej for de tidligere europæiske mestre at kvalificere sig til VM 2022 i Qatar. Først blev de nummer to i deres kvalifikationsgruppe efter Serbien. Derefter skulle de spille to knockout-kampe for at kvalificere sig. De vandt dem begge. Den første mod Tyrkiet 3-1 og den sidste 2-0 mod Nordmakedonien (som vandt mod Italien i deres første kamp).
Forventninger til turneringen?
Kan Ronaldo bære holdet til knockout-runderne og videre? Det bliver en interessant kamp mod Uruguay i den anden kamp i turneringen. Hvis de vinder gruppen, kan det være Serbien, de vil møde igen efter at være endt bag dem i kvalifikationen, og at blive nummer to ville være endnu mere interessant, da sandsynligheden for at møde Brasilien er meget stor. Stjernespillere: Ronaldo, Bruno Fernandes og Bernardo Silva

Se vores Ronaldo, Bruno Fernandes og Portugals landholdstrøjer.

Uruguay

Hvordan har Uruguay kvalificeret sig til VM 2022?
De sluttede på tredjepladsen i CONMEBOL bag de to giganter, Brasilien og Argentina. Det betød, at de havde en direkte plads i VM 2022.
Forventninger til turneringen?
Det ville være en overraskelse, hvis de skulle nå rigtig langt i turneringen. Men de har været i stand til at give nogle af de bedste hold en svær tid, især i 2010, hvor de tabte kampen om tredjepladsen til Tyskland. Hvis du kigger i historiebøgerne, er der nogle interessante møder med Uruguay i denne gruppe. Nogle husker måske Suarez' hånd mod Ghana i VM-kvartfinalen i 2010. Ghana missede straffesparket, og Uruguay vandt kampen på straffespark. Også i 2010 vandt Uruguay 2-1 over Sydkorea i ottendedelsfinalen. I 2018 vandt Uruguay ottendedelsfinalen mod Portugal med 2-1. Så både Ghana, Sydkorea og Portugal skal revanchere sig i gruppen, når de skal op mod Uruguay. Stjernespillere: Luis Suarez, Federico Valverde og Darwin Nunez

Find Uruguay landsholdstrøje.

Sydkorea

Hvordan har Sydkorea kvalificeret sig til VM 2022?
De sluttede i toppen af ​​deres gruppe og skulle spille en playoff-kamp mod Syrien, som de vandt 2-0, og bookede deres billet til VM 2022.
Forventninger til turneringen?
De kunne lave en overraskelse, som de gjorde i 2018, da de vandt over Tyskland, men stadig ikke kvalificerede sig til ottendedelsfinalen. Dette er deres 10. VM, og med deres stjerne Heong-Min Son fra Tottenham kunne de blive en lille overraskelse under turneringen som i 2002, da de sluttede på fjerdepladsen - og slog Portugal på deres vej. Stjernespillere: Heong-Min Son, Hee-chan Hwang og Min-jae Kim

Den største fodboldstjerne, der kommer fra Sydkorea. Se Son-kollektionen.

Ghana

Hvordan har Ghana kvalificeret sig til VM 2022?
En vanvittig afslutning på gruppespillet betød, at Ghana holdt sig på førstepladsen foran Sydafrika efter en 1-0-sejr. Så mødte Ghana Nigeria i to knockout-kampe. Den første hjemme var uafgjort 0-0, og derefter 1-1 på udebane gav Ghana deres billet til VM 2022.
Forventninger til turneringen?
I denne gruppe kan der ske meget. Måske kan Ghana være den store overraskelse, eller måske bliver de kørt over af de tre andre hold. Stjernespillere: Thomas Partey, Jordan Ayew og Mohammed Kudus

De er underdogs, men du kan stadig vise din støtte til Ghana. Se Ghana-kollektionen her.

Bravo. Hvis du har læst atl indtil videre, burde du vide en masse om, hvad der kommer til at foregå til VM 2022 i Qatar.

Hvis du har en nyfundet interesse for et af holdene og har lyst til at se nærmere på deres trøjre, kan du se mange af landsholdstrøjerne lige her på vores VM-butik.

Vi har lavet en Q&A, som vil besvare alle de spørgsmål, du har fået om World Cup 2022. Se guiden her.