Ronaldo Shop

Den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo har skabt nogle magiske og ikoniske øjeblikke for en hel fodboldgeneration verden over, som vil huskes langt ud i fremtiden.

I løbet af hans karriere har CR7 med en skræmmende målstatistik erobret både England, Spanien og Italien, hvor han har vundet tæt på alt, der kan vindes.

Det var Sir Alex Ferguson, der tilbage i 2003 hentede en blot 18-årig Cristiano Ronaldo til Manchester United, hvor han blev udstyret med det legendariske 7-tal. Den unge driblekonge tog hurtigt Premier League med storm, hvor man sjældent havde set lignende boldkunst. Smukt så det ud, når han udfoldede sine mange tricks, men det var nok de færreste, der dengang kunne forudse, at Cristiano ville modnes til en så komplet og direkte fodboldspiller.

I 2008/9 sæsonen vandt Cristiano Ronaldo sin første 'Ballon d'Or' efterfulgt af en vis Lionel Messi - starten på hvad der efterfølgende skulle blive et tæt kapløb mellem de to måske bedste fodboldspillere nogensinde. I sommeren 2009 drog Ronaldo til Spanien og mægtige Real Madrid, hvor han for alvor udviklede sig til den målmaskine, vi kender ham som i dag. I løbet af hans 9 sæsoner hos 'Los Blancos' blev det til vanvittige 451 mål og et hav af titler og klubrekorder

.

I 2018 underskrev Ronaldo en kontrakt med Serie A-giganten Juventus, hvor han siden har udbygget sin imponerende målhistorik. Med en utrættelig indsats for at være den bedste, og med verdensklasse præstationer der bare fortsætter, er der intet der tyder på at alderen er et problem for Cristiano Ronaldo.

Er du også fan af Cristiano Ronaldo? Så tag et kig i vores kæmpe CR7 Shop og find dine nye fodboldfavoritter.