Populære Kategorier
  Produkter

   Pinke fodboldstøvler

   For blot et par år siden blev en ny trend for fodboldstøvler skabt. Den lyserøde farve blev første gang brugt til fodboldstøvler omkring 2008, og siden da er lyserøde fodboldstøvler blevet mere og mere populære. Kan du bære et par lyserøde fodboldstøvler? Her hos Unisport finder du et stort udvalg af lyserøde fodboldstøvler i mange forskellige prisklasser og størrelser. Vi er sikre på, at du finder den den rette støvle til dig. Du handler altid nemt og sikkert på Danmarks bedste fodboldbutik!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Lyserøde fodboldstøvler er et relativt nyt bidrag til udvalget af farver. I år 2008 lancerede Nike Mercurial Vapor IV i en vild, lyserød farvevariant. På daværende tidspunkt var Franck Ribery frontløberen for de dristige fodboldstøvler, men de fleste her hos Unisport, husker dem bedst på fødderne af Nicklas Bendtner. Med et par lyserøde fodboldstøvler på fødderne scorede han nemlig et afgørende mål for Arsenal, der sendte dem videre i Champions League.

   Siden da har mange stjernespillere iklædt sig lyserøde fodboldstøvler; blandt andet har vi set Hazard, Alexis Sanchez og Cristiano Ronaldo snørre dem om fødderne. Skal du være den næste i rækken til at trække i et par lyserøde fodboldstøvler? Du finder dem her hos Unisport!

   Se alle mærker