Gyldne fodboldstøvler

Nu til dags lanceres fodboldstøvler i et væld af forskellige farver, og her er en af de mest populære farver guld. Fodboldstøvler i guld anses for at være noget mere specielle end andre, og måske forventes der også mere af en spiller med guldsko på fødderne? Her hos Unisport finder du et bredt udvalg af gyldne fodboldstøvler i mange modeller og størrelser. Både til børn og voksne. Når du køber dine fodboldstøvler i guld hos Unisport, kan du også tilføje navn og flag for at gøre dem mere personlige!

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Har du det gyldne touch? Hvis du har, finder du her fodboldstøvlerne, der signalerer netop dette til dine modspillere. Guldstøvler har altid haft en vis tiltrækning, og det er nemt at se hvorfor. Nogle af de mest ikoniske støvler gennem tiden er blevet lanceret i en guld variant; alt fra Nike Mercurial til den legendariske Ronaldinho R10 Tiempo. Sidenhen har både Ronaldo og Messi fået forgyldt deres støvler for at fejre deres succes.

Er du klar til at forgylde dine fødder og træde ind på banen med lidt ekstra blikfang? Her finder du i alle fald støvlerne til opgaven; fodboldstøvler i guld alle de store mærker; Nike, adidas PUMA og mange, mange flere.