Løbesko

Stort online udvalg af løbesko fra populære mærker hos Unisport

Her hos Unisport kan du altid forvente et bredt udvalg af løbesko, der kommer fra en række førende mærker. Du kan finde de nyeste modeller fra mærker såsom Nike og Adidas, men vi tilbyder også et flot udvalg af både Under Armour og New Balance løbesko. Alle produkter du finder her hos Unisport.dk er af højeste kvalitet, og tilbydes til lave konkurrencedygtige priser. Vi går aldrig på kompromis med altid at have den bedste service, som vi hverdag stræber efter at tilbyde vores kunder. Det er altid sikkert og nemt at handle med os, og vi garantere en hurtig og sikker levering med billig fragt. Det er hvad vi kalder #unisportlife, og hvis du ikke er blevet en del af det endnu, er vi sikre på at du snart bliver det.

Find dine nye løbesko og træningssko online hos Unisport

Vi er sikre på, at kunne guide dig i din jagt efter et nyt par løbesko, og at du finder det perfekte par løbesko her på Unisport.dk. Komfort og støtte er essentielt for at vælge de rette løbesko – ved at kombinere de to elementer finder man den optimale opskrift på drømme løbeskoene. Løbesko er designet specielt til at løbe, og derfor også det eneste de bør benyttes til. Skoene er gennem en kombinationen af støtte og stødabsorption, bygget til at optimere dit løb og give dig en bedre udnyttelse af din energi under løbeturen. Den rette løbesko afhænger dog ikke blot af dine præferencer, men også din løbestil og fod form.

Unisport tilbyder løbesko til både børn og voksne i alle prisklasser online

Hvis du er på udkig efter nye løbesko online, er du kommet til det rette sted. Her hos Unisport.dk har vi produkter til et hvert sportsligt behov. Vi har løbesko i størrelser for både børn og voksne, med et bredt udvalg af modeller og farver. Hvis du netop er begyndt at løbe og er på jagt efter et par billige løbesko, kan du bide spids på at finde dem her på vores hjemmeside, da vi har noget til en hver smag inden for alle budgetters rammer. Hvis du er interesseret i et rigtigt røverkøb, kan du tage et kig på vores nuværende løbesko på tilbud, hvor du får et par formidable løbesko til en billig pris!

Stort udvalg af løbesko online – Forskellige mærker og modeller

Hvis du foretrækker et specifikt mærke af løbesko, er der en yderst god chance for at du finder dem her hos Unisport.dk, da vi har et bred vifte med forskellige løbesko at vælge imellem. Hvis du er hooked på et par Nike løbesko, vil du have muligheden for at kunne vælge mellem en lang række forskellige modeller, farvekollektioner og størrelser hos Unisport. Det samme gør sig gældende med vores Adidas løbesko, hvor vi tilbyder et lige så stort udvalg! Et andet førende mærke fra løbeindustrien er New Balance, det er derfor ikke til overraskelse, at vi selvfølgelig også tilbyder en række New Balance modeller i vores online sortiment af løbesko. Vores udvalg af løbesko vokser fra dag til dag, og vi er stolte af hele tiden at kunne tilføje nye lækre modeller, til at kunne vælge imellem.

Få det meste ud af dit fodbold talent med de rette løbesko

Her hos Unisport er vi først og fremmest fodbold specialister, men vi ved at for at være den bedst mulige fodboldspiller, skal man maksimere ens træning uden for banen, hvilket involverer løb – masser af løb! Derfor har vi nøje udvalgt et bredt sortiment af løbesko, som er ideelle for både den faste løber og den kommende stjerne fodboldspiller. Fodboldspillere er blandt de mest egnede atleter vi har, og det skyldes primært deres stærke trænings regimer. Når det ikke er fodboldbanen der bliver løbet tynd, er man sikker på at finde fodboldspillerne i gang med at binde løbeskoene og være klar til løbetræning udenfor banen. Træning er ikke nok – man bliver nød til at arbejde for guldet!

Få den rette pasform – Hvordan dine løbesko bør sidde

Løbesko er ikke fodboldstøvler, og af den ene grund bør de heller ikke sidde ligesom fodboldstøvler. Det vigtigste element i at få løbesko til at sidde korrekt er hælen. Idet du har behov for stabilitet og lukning, for at undergå at foden glider. Hvis du føler, at din fod glider i en specifik sko, er skoen ikke den rette for dig, da det kan føre til vabler og ubehag, hvilket er det sidste man ønsker under en løbetur! Dernæst er det vigtigt at tage din fods form i mente; har du behov for ekstra støtte under foden eller ved hælen? Hvorvidt din fod kræver en bred løbesko eller en smallere model. Vi er er her for at hjælpe dig og hvis du har brug for vores assistance, er vi klar til at tilbyde den!

At pleje ens løbesko – Forbedre levetiden på dit køb

Ingen løbesko vil holde en hel livstid – ikke engang hvis du bare løber her og der. Tommelfingerreglen er at et par løbesko kan holde 1000 kilometers løb, men kan variere med helt op til 200 kilometer afhængigt af hvordan du bruger og behandler dine løbesko. Den mest hyppige fejl, der kan påvirke løbeskoenes levetid, er hvordan man tager skoene på og af. Mange løbere glemmer at binde snørebåndene op, før og efter løb. I stedet bliver løbeskoene hevet af og foden tvunget ned i de bundne sko. Dette lægger ikke blot ekstra pres på bindingen, men ødelægger også den indre hæl af skoen, som gennem tiden vil briste. Dermed mister skoen stabilitet og lukning til hælen gennem tiden, og vil ikke længere støtte foden under løb.

De bedste løbesko er rene løbesko

Løbesko er designet til at blive holdt rene – det er så simpelt som det. Det ovre stykke af størstedelen af løbesko er designet til at kunne ånde maksimalt, og for at kunne udføre denne magi på din fod, er det vigtigt at holde overfladen fri for snavs. Dog vil man, som ved mange andre sko, hurtigt komme på tanken om at gøre ens sko vandtætte med en spray lavet dertil, det vil dog kun skade skoens evne til at ånde, så man blive nød til at gøre det den hårde måde. For at gøre rengøre løbesko ordentligt, bør man vaske dem med lunkent sæbevand eller med rengørings-kits lavet specielt til dem, som du kan købe her online på Unisport.dk. Du bør aldrig putte dine løbesko i vaskemaskinen eller tørre dem på radiatoren. Når du har renset dem, skal du blot fjerne sålen og fylde dem med avispapir. Så vil avispapiret tørre størstedelen, hvorefter man så kan fjerne papiret og lade dem lufttørre resten af tiden, så er de klar til brug igen.