Fodboldstøvle underlag

Fodbold spilles efterhånden på rigtig mange underlag, der hver især stiller specifikke krav til dit udstyr. Du behøver imidlertid ikke at fortvivle over de mange muligheder, da vi på denne side har samlet de forskellige underlag i enkelte kategorier, så du nemt og hurtigt kan se alle de fodboldstøvler vi har, der egner sig til fodbold på det givne underlag. Du finder alt fra fodboldstøvler til naturlige græsbaner til indendørssko, og på den måde kan du give dig selv de bedste forudsætninger til at finde de rette fodboldstøvler til dig og dine behov.

Fodboldstøvler til brug på almindelige græsbaner er som oftest udstyret med en såkaldt FG-sål, hvilket betyder, at de er designet til brug på faste underlag, hvilket naturlige græsbaner kategoriseres som. Kunstgræsstøvler er designet med en såkaldt AG-sål, hvilket gør dem til det optimale valg til fodbold på kunstgræs. Nogle mærker laver endda kombinerede FG- og AG-såle, så du kan benytte de samme fodboldstøvler på samme underlag. Kategorien for grusbanestøvler indeholder alle vores fodboldstøvler med TF-sål, som egner sig til fodbold på grusbaner og lignende underlag.

Vi har naturligvis også en kategori med indendørssko, som har en såkaldt IC-sål, der ikke farver af på underlaget. Så uanset om du skal være klar til at spille futsal i løbet af indendørssæsonen, eller du mangler et par nye FG fodboldstøvler til græsbaner, så er du kommet til rette sted. Du finder alle vores kategorier med fodboldstøvler til forskellige underlag på denne side.