Græs (FG)

FG-støvler er de mest populære fodboldstøvler for tiden, og det er også den mest almindelige model. FG står for Firm Ground og det indebærer, at disse støvler er tilpasset spil på naturligt og fast græs. Det er nemlig det underlag, som mest fodbold spilles på. Fodboldstøvler til græs har oftest knopper i plast og i en længde, der er tilpasset at trænge ned i underlaget og give så meget greb som muligt. Hos Unisport finder du et stort udvalg af fodboldstøvler til græs med hurtig levering.

Læs mere
Græs (FG)
Kompakt Normal
Filter

Fodbold er tiltænkt at blive spillet til græs, og det er nok også det foretrukne underlag for de fleste fodboldspillere verden over. Derfor er det naturligvis en nødvendighed at have de rette fodboldstøvler på fødderne, når der spilles på græs. Fodboldstøvler til naturlige græsbaner er typisk udstyret med en FG-sål, hvilket står for "Firm Ground" - altså et fast underlag.

Knopperne er typisk af plast og har en længde, der sikrer, at de kommer ned i underlaget og giver dig det bedste greb i banen, når du skal sætte af og vende. Når fodboldkampe kan blive afgjort af centimeter, gælder hver en millimeter, og her kan valget af fodboldstøvler gå hen og blive afgørende. Når du bruger et par FG-fodboldstøvler på det tiltænkte underlag, græs, så har du i hvert fald givet dig selv de bedste forudsætninger for succes, når kampen fløjtes op.