Grusbanestøvler

Grusbanestøvler er perfekt når du skal spille på hårde underlag som en grusbane eller en kunstgræsbane. Her på siden finder du et stort udvalg af fodboldstøvler til dette formål, og som kan hjælpe dig præstere på grusbanen. Her hos Unisport.dk ved vi hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr. Derfor har vi samlet grusbanesko fra de største og bedste mærker. Vores håb er, at du finder et par fodboldstøvler til grus der passer til din stil og smag.

Hvad er forskellen mellem almindelige græssko, og grusbanestøvler egentlig? Forskellene er store, og der er derfor nogle ting man skal huske på. Grusbanestøvler har en robust ydersål, der er designet til at modstå den anstrengende grus overflade. Knopperne på grusbanesko er kortere og i et større antal. Dette er med til at du føler dig mere stabil, og minimere risikoen for skader. Du vil bemærke, at de kortere knopper "bider" bedre på grus, sammenlignet med en normal fodboldsko. Skal du spille på grus, er det derfor en god idé at vælge grusbanestøvler, da de er skræddersyet til underlaget. Hvis den ikke er tilgængelig, så anbefaler vi en tilsvarende sko, med samme egenskaber der bringer dine styrker ud, og reducere dine svagheder. Du er velkommen til at spørge os, hvis du er i tvivl om grusbaneskoens egenskaber. Du kan ofte genkende grusbaneskoene på de kortere knopper, men det bedste kendetegn er fortegnelsen TF, som står for Turf.

Her på Unisport finder du grusbanestøvler til børn, men også til voksne. Vi har både billige grusbanesko og Premium sko i vores sortiment. Uanset hvad du leder efter, så er du sikker på, at finde fodboldstøvler af høj kvalitet.