Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Fodboldstøvler til forsvarsspilleren

Her finder du alle vores fodboldstøvler til forsvarsspillere! En kategori, som er fyldt med mere klassiske støvler. Mange forsvarere foretrækker at spille med stabile og komfortable støvler; ofte i læder. Nogle af de mest populære fodboldstøvler til forsvarsspillere er Nike Tiempo, adidas Copa og PUMA evoPOWER. I denne kategori finder du alle disse og mange andre. Støvlerne fås i mange farver og størrelser. Du finder garanteret også et par fodboldstøvler, der falder i din smag her hos Unisport!

Læs mere
Fodboldstøvler til forsvarsspilleren
Kompakt Normal
Filter

Forsvarsspillere er tildelt en af de sværeste opgaver, der findes i fodbold; at være målmandens sidste skanse. Det er et utaknemligt job, der involverer mange nærkampe, tacklinger, blokeringer og lange bolde væk fra eget felt. Det stiller nogle klare krav til de fodboldstøvler, der egner sig til forsvarsspillere. Det kræver komfort og beskyttelse mod tacklinger, men det kan også være nødvendigt med mere power i fodboldstøvlerne, når der fra tid til anden skal sparkes en bold ud af farezonen.

Fodboldstøvler til forsvarsspillere er typisk af den mere klassiske type, måske endda med en overdel af læder, men du finder også topmoderne og innovative fodboldstøvler i denne kategori. Det er selvfølgelig helt op til dig som forsvarsspiller, hvad du leder efter i en støvle, men i denne kategori har vi i alle fald samlet alle de fodboldstøvler, der egner sig bedst til forsvarsspillere.