Fodboldstøvler til børn

Stort udvalg af fodboldstøvler til børn online

Fodboldstøvler til børn er lige så vigtige som fodboldstøvler til professionelle spillere. Når man er ung og i gang med udviklingsfasen i sin karriere, så er det vigtigt at have det rette udstyr. Børnefodboldstøvler kommer i mange forskellige variationer og modeller. Fodboldstøvler til børn er både lavet med FG-, AG- og TF-knopsystemer, så du kan have de rigtige støvler på til ethvert underlag. Her på Unisport.dk kan du finde fodboldstøvler til børn fra alle de største mærker som Nike, adidas, PUMA, Umbro, New Balance og mange flere.

Fodboldstøvler er uden tvivl en fodboldspillers vigtigste udstyr. Alle de professionelle vil gerne have de bedste støvler, og det samme gælder for børn og unge. Her hos Unisport vil du kunne finde et stort udvalg af fodboldstøvler til børn.

Hvordan vælger man de rette fodboldstøvler til børn

Det kan nogle gange være ret lige til, når man skal købe fodboldstøvler til børn. Og det er ikke noget, vi nødvendigvis er uenige i. Men vi vil gerne være sikre på, at du har alt det værktøj, du skal bruge, da der er nogle ting, man skal være opmærksom på. Hvis du følger denne guide, når du køber fodboldstøvler til børn online, så er du på rette vej til at få det meste ud af dit køb.

Vi har et stort udvalg af fodboldstøvler til børn på vores side, og hvis det er uoverskueligt at gå igennem dem alle sammen, før du vælger et par, så er denne guide lige noget for dig. Vi vil gerne hjælpe med at indskrænke din søgning. Derfor har vi lavet nogle guidelines, baseret på nogle få parametre, så du er sikker på at modtage en støvle, der passer bedst muligt.

Præferencer spiller en stor rolle, når det kommer til at vælge den rette fodboldstøvle til dit barn; alle har nogle felter, som de ønsker afkrydset. Og heldigvis har vi gjort dette meget nemt. Præferencer kan bl.a. være i forhold til specifikke mærker, farver, modeller eller endda positionen, man spiller på banen. Vi har sat filtre op, så du kan få alle de fodboldstøvler, som matcher din søgning.

I vores udvalg af fodboldstøvler til børn har vi blandt andet mærker som Nike, adidas og PUMA. Skulle der være et ønske om et specifikt mærke, så skal du bare krydse det af i filtrene til venstre på siden. Du kan også kombinere din søgning, så du får flere forskellige mærker at vælge ud fra på én gang.

Som nævnt tidligere, så er præference vigtigt, når det kommer til at vælge den rette fodboldstøvle til dit barn; du kan have præferencer for mærker, knopsystemer og budget, hvor dit barn måske har præferencer for farver eller den position, som støvlen er bedst egnet til. Men med vores søgefiltre er det muligt for dig at kombinere disse præferencer, så du kan lave en personlig søgning. I denne søgning vil du kun få vist de børnefodboldstøvler, der matcher dine behov og præferencer.

Hvordan vælger man det rette knopsystem til børns fodboldstøvler

Når du skal vælge det rette knopsystem til dine børns fodboldstøvler, så er det ikke kun vigtigt i forhold til, hvad du kan forvente af støvlen. Det kan nemlig også være med til at forebygge skader, samt du er sikker på, at du ikke mister reklamationsretten og muligheden for at sende dem retur, hvis de går i stykker. De forskellige knopsystemer er designet til specifikke underlag, og støvlerne skal derfor kun benyttes på det underlag, de er produceret til.
Som nævnt tidligere, så er der en direkte sammenhæng mellem en støvles knopsystem og det underlag, den bliver brugt på. Endnu vigtigere er, at du kan miste reklamationsretten. Forneden vil vi prøve at dække de mest normale knopsystemer, som de forskellige mærker bruger til deres børnefodboldstøvler. Vi vil løbende forklare, hvilke knopsystemer der kan blive brugt på de forskellige underlag, samt hvilke underlag, der vil være med til, at man mister sin reklamationsret på produkterne, hvis de er brugt på forkert underlag.

FG - Firm Ground fodboldstøvler til børn

Firm Ground fodboldstøvler til børn er de meste almindelige. De er specifikt designet til brug på almindelige græsbaner, som de fleste unge fodboldspillere spiller på. Knopsystemet er almindeligt i længden, og lavet af plastik, så du får et bedre greb til græsset. Desuden opnår du en god stødabsorbering, så du undgår skader i led og ben. FG fodboldstøvler til børn kan ikke bruges på kunstgræsbaner, da dette vil medføre, at du mister din reklamationsret og mulighed for at sende dem retur, hvis de går i stykker.

SG - Soft Ground fodboldstøvler til børn

Som navnet antyder, så er Soft Ground fodboldstøvler til børn designet til at blive brugt på bløde og naturlig græsbaner; oftest er der tale om meget våde græsbaner. Knopsystemet har færre, men længere knopper, der giver et bedre greb i våde og mudrede forhold, uden at samle for meget jord og græs op mellem knopperne. Du kan i visse tilfælde bruge SG fodboldstøvler på almindelige græsbaner, men vi anbefaler på det kraftigste, at du ikke gør. Med færre knopper, der absorberer presset fra underlaget, vil stødabsorberingen være under det normale, som når du bruger dem på almindelige græsbaner. Det er derfor et spørgsmål om sikkerhed og helbred, da det kan være ret belastende for dine knæ, hvis du bruger SG støvler på almindelige, tørre græsbaner.

AG - Artificial Grass fodboldstøvler til børn

AG fodboldstøvler til børn er designet til kunstgræsbaner, og kan kendes på deres korte knopper.

Kunstgræsbaner er blevet bedre med tiden, og de er stille og roligt begyndt at blive en normal erstatning for almindelige græsbaner. Siden kunstgræsbaner er begyndt at ligne almindelige græsbaner, så er der også opstået spørgsmål om hvorvidt man kan bruge FG støvler på kunstgræsbaner eller ej. Det korte svar er nej. Når du bruger fodboldstøvler med FG knopsystemer på kunstgræsbaner, så mister du din reklamationsret.

Dog har nogle mærker lavet FG/AG knopsystemer, som både kan bruges på kunstgræsbaner og almindelige græsbaner, uden det går ud over din reklamationsret.

TF- Turf fodboldstøvler til børn

TF fodboldstøvler er designet til grus og hårde underlag. De er karakteriseret ved, at de ikke har så mange knopper. I stedet for rigtige knopper, så har TF støvler en mere robust sål, som har et godt greb i gruset eller de hårde baner.

IC - Indendørssko til børn

Indendørssko bruges til futsal eller indendørs fodbold. De er designet med en såkaldt non-marking sål. Den vil give dig det bedst mulige greb, der samtidig gør, at du ikke efterlader sorte mærker på banen.

Den Ultimative Støvle Vælger

For at gøre det endnu nemmere for dig at finde den perfekte fodboldstøvle til dit barn, eller dig selv, så introducerer vi Den Ultimative Støvle Vælger lige her hos Unisport. Ved at svare på et par spørgsmål omkring dine præferencer og krav til fodboldstøvler, så vil den give dig de tre fodboldstøvler, der matcher svarene bedst, og som er tilgængelige på siden lige nu. Vi opdaterer løbende støvlevælgeren med de nyeste støvler til børn, som er tilgængelige, og derfor kan du være sikker på at få vist den seneste fodboldstøvle.

Unisport har fodboldstøvler til børn i alle prisklasser

Fodboldstøvler til børn kan findes i forskellige prisklasser. Vi ved at støvlerne også skal passe til budgettet. Så for at gøre det nemmere for dig at finde forskellige priser, har vi delt dem op i forskellige prisklasser, som matcher de forskellige budgetter.

For superstjerner

I denne kategori vil du finde fodboldstøvler til børn, som matcher morgendagens nye superstjerner! Fodboldstøvler i denne kategori inkluderer topstøvler fra mærker som Nike, adidas, PUMA, og de er fyldt med de seneste teknologier og innovationer. Prisklassen på støvlerne reflekterer deres værdi, og selvom de er i den høje ende af skalaen, så kan du være sikker på, at du får, hvad du betaler for; en fodboldstøvle lavet til en fremtidig stjerne!

De professionelles valg

Hvis du leder efter de bedste fodboldstøvler ude på markedet, og ikke vil sprænge budgettet, så er de professionelles valg den perfekte prisklasse for dig. I denne kategori finder du fodboldstøvler til børn i topklasse fra mærker som Nike, adidas og PUMA. Og her er prisen lige under de helt dyre fodboldstøvler på markedet.

Noget for pengene

Hvis du skal have noget for pengene, når du køber fodboldstøvler til børn, så er denne prisklasse noget for dig. Der er en årsag til, at vi har markeret disse fodboldstøvler Noget for pengene, da de tilbyder en masse i forhold til deres pris.

Bedst sælgende

Hvis du undrer dig over, hvor du kan finde de bedst sælgende støvler, baseret på hvad tidligere kunder har købt, så er denne kategori til dig. Alle fodboldstøvler til børn, som er blevet markeret som bedst sælgende, har gjort sig fortjente til følgende titel. Disse fodboldstøvler forbliver til en rimelig pris. Men du får stadig en god præstation for pengene. Hvis du er på jagt efter fodboldstøvler til børn online, så er denne kategori et godt sted at starte!

Laveste pris

Hvis du gerne vil købe et par fodboldstøvler til børn så billigt som muligt, så er det her, du skal kigge. Fodboldstøvler i denne prisklasse er perfekte til dig og dit barn, hvis du skal bruge et par fodboldstøvler til opstartsfodbold eller til leg - uden at skulle sprænge banken.

Køb fodboldstøvler til børn online

Når du køber fodboldstøvler til børn på Unisport.dk, så kan du altid være sikker på, at du får den bedst mulige behandling. Husk, at vi altid har gode priser og hurtig levering, når du bestiller dine nye fodboldstøvler til børn online. Så hvad venter du på? Vi er sikre på, at du finder de fodboldstøvler, du leder efter hos os. Hvis vi ikke har det, du skal bruge, så kan du altid kontakte vores kundeservice, som vil hjælpe dig!