Efterårsudsalget er i gang! ❯

Børneskunstgræsstøvler

Kunstgræs har taget mere og mere over, og de fleste ungdomsholder både træner og spiller meget på kunstgræs. Da er det vigtigt, at man har kunstgræsstøvler på fødderne. Kunstgræsstøvler giver ikke bare et bedre greb i underlaget, men de mindsker også risikoen for diverse skader i knæ og fødder. Her finder du alle vores kunstgræsstøvler til børn i mange forskellige farver og størrelser. Glem ikke, at du kan tilføje navn og flag! Altid til gode priser og med hurtig levering hos Unisport.

Læs mere
Børneskunstgræsstøvler
Kompakt Normal
Filter

Fodbold på kunstgræs er blevet mere og mere almindeligt for mange fodboldspillere at spille på. Det har selvfølgelig fået markedet for kunstgræsstøvler til børn til vokse i samme hastige tempo. Der findes et bredt udvalg af kunstgræsstøvler til børn, du kan vælge imellem, men gennemgående har de alle én ting til fælles; de er nemlig udstyret med en AG sål, der er specialbygget til brug på "Artificial Grass", altså kunstgræs.

Det betyder, at sålen sikrer dig det bedste greb muligt i banen, og at den yderligere er udviklet med henblik på at modstå den ekstra slitage, som kunstgræs udsætter fodboldstøvler for. Det rette udstyr til det rette underlag er dermed enormt vigtigt, og foruden en forlænget levetid på dine kunstgræsstøvler til børn, er AG-sålen ligeledes med til at forebygge skader i både fødder og knæ.