Efterårsudsalget er i gang! ❯

Børnefodboldstøvler til græs (FG)

Når vejret bliver varmere og underlaget bedre, så er det normalt, at man spiller fodbold på græs. Spiller man fodbold på græs, så behøver man selvfølgelig et par fodboldstøvler til græs. Her finder du alle vores fodboldstøvler til spil på græs; de såkaldte FG-støvler. Når du køber dine nye fodboldstøvler til græs her hos os på Unisport, så kan du endda tilføje både navn og flag for at gøre støvlerne mere personlige. Hos os handler du altid til gode priser og med hurtig levering!

Læs mere
Børnefodboldstøvler til græs (FG)
Kompakt Normal
Filter

Fodbold har altid været tiltænkt at blive spillet på et naturligt græsunderlag, og det er da også på dette underlag, de fleste tester sit fodboldtalent af. Derfor udvikles godt og vel alle fodboldstøvler til børn på markedet til spil på græs - det betyder, at de er blevet udstyret med en såkaldt FG-sål, hvilket står for "Firm Ground". Det vil sige, at de er designet til at blive brugt på faste underlag, hvilket er den kategori naturlige græsbaner hører til under.

Alle de modeller du finder i denne kategori, er fodboldstøvler til børn, som er designet specifikt til spil på græs. FG-sålen er fællesnævneren, men du har mange forskellige mærker og modeller at vælge imellem, men vi er sikre på, at du kan finde et par, der falder i lige præcis din smag!