Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Børn adidas fodboldstøvler

   adidas er et af de mest klassiske mærker inden for fodbold, og de er også et af de største og bedste. Her har vi samlet alle adidas fodboldstøvler til børn, der findes hos os, og de fås i mange slags farver, modeller, størrelser og prisklasser, samt til alle slags underlag. Her findes noget til alle børn, som vil have adidas fodboldstøvler! Vi tilbyder på Unisport vores unikke service, UNIiD, hvor du har mulighed for at få både navn og flag på dine nye støvler. Til gode priser og med hurtig levering!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Mærket med de tre ikoniske striber, adidas, har siden begyndelsen placeret sig sikkert i den absolutte top af markedet for fodboldstøvler. De har givet os klassikere som adidas Copa Mundial og den legendariske Predator-kollektion, og nu til dags dominerer deres nye siloer, adidas ACE og adidas X, som mange af de største stjernespillere verden over, sætter deres lid til uge efter uge. I denne kategori, adidas fodboldstøvler til børn, finder du alle de nyeste modeller fra adidas i et væld af farver og størrelser.

   Under kategorien, adidas fodboldstøvler til børn, finder du de samme støvler, som blandt andre Lionel Messi, Paul Pogba og Gareth Bale spiller i, og de fås selvfølgelig i børnestørrelser. Er du derfor på jagt efter et par nye adidas fodboldstøvler til børn, så er du kommet til det rette sted, da vi har samlet alle modeller og farver i denne kategori for at gøre din søgen nemmere.

   Se alle mærker