Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Børn grusbanestøvler

Foruden græs og kunstgræs spilles der også en hel del fodbold på grus. Benævnelsen for grusstøvler er TF, og her på denne kategoriside finder du alle vores TF-støvler til børn. Unisport har et stort udbud af grusstøvler til barn i mange farver og størrelser. Vi er sikre på, at du kommer til at finde et par grusstøvler til børn, som passer til dit behov, og når du køber dine nye fodboldstøvler her hos Unisport, kan du også tilføje både navn og flag til dine nye støvler. Gode priser og hurtig levering!

Læs mere
Børn grusbanestøvler
Kompakt Normal
Filter

Når der snakkes om udendørs fodbold, er det oftest naturligt græs og kunstgræs, som nævnes hyppigst. Der spilles imidlertid også en del fodbold på grus, og til dette barske underlag findes naturligvis også en række støvler, der er bygget specielt til opgaven. Disse støvler er udstyret med en TF-sål, men kan lidt lettere betegnes som grusbanestøvler. Her på siden finder du alle vores grusbanestøvler til børn, og vi tilbyder disse fra alle de store mærker Nike, adidas, PUMA og mere til!

Grus er et enormt hårdt underlag, og har du ikke de rette støvler til underlaget, udsætter du dine fødder og knæ for en enormt høj belastning. Grusbanestøvler til børn er derfor den helt rette kategori at starte din søgen i, hvis du allerede nu ved, at du skal slå dine folder på en grusbane i fremtiden.