PUMA Sportsundertøj

Her på Unisport sælger vi PUMA sportsundertrøjer og thights. PUMA sportsundertøjet er designet til at holde din krop varm samtidig med, kroppen kan ventilere og afgive varme, når du har brug for det, derved sørger tøjet for kroppen ikke skal bruge energi på at holde muskler og sener varme, og du kan koncentrere dig om det der i virkeligheden er nødvendigt.

Læs mere
PUMA Sportsundertøj
Kompakt Normal
Filter

PUMA sportsundertøj er den helt nye kollektion fra sportsgiganten og er udviklet gennem flere år for at sætte nye standarder for, hvad du kan forvente dig af sportsundertøj. Det har resulteret i nye teknologier blandt andet Puma Moisture Management. Pumas Moisture Management er en teknologi, der sørger for en optimeret svedtransportering, der sikrer kroppen er tør og du føles godt tilpas.

Puma Baselayer kommer i to farver en sort og en hvid. Derudover har Puma sat sig for ikke kun på at lave praktisk tøj, men også tøj der har et flot design, hvilket har resulteret i revolutionerende designs fra sportsgiganten.

Her på siden har vi kun dameudgaven af Puma Sportsundertøj, men vi regner med snart at have en udgave til mænd. Du kan også kigge ovenfor i kategorien, hvor vi forhandler syv andre mærker af baselayer sportsundertøj.