Efterårsudsalget er i gang! ❯

Baselayer til børn

Baselayer er en nødvendighed for fodboldspillere i alle aldre og størrelser, hvorfor vi naturligvis har en kategori kun med baselayer til børn. Det skulle gerne hjælpe dig med at finde baselayer i lige netop din størrelse, da det ellers kan virke som en jungle at navigere rundt i. Lige her på Unisport.dk finder du et stort udvalg baselayer til børn fra mærker som adidas, Nike og Under Armour, som du vanen tro handler til altid gode priser og med hurtig levering. Så er du klædt godt på til fodbold!

Læs mere
Baselayer til børn
Kompakt Normal
Filter

Baselayer har ingen aldersgrænser, og alle fodboldspillere, uanset alder, kan nyde gavn af at benytte sig af sportsundertøj, når det det kommer til at præstere deres ypperste. Vi har her samlet alt vores baselayer til børn, så du nemt kan finde den model af størrelse, du har brug for. Sportsundertøj til børn designes af alle de store mærker, så hvadend du foretrækker dit baselayer fra Nike, adidas, New Balance eller noget helt fjerde, så finder du det med garanti i denne kategori.

Det er vigtigt at have for øje hvilket type baselayer til børn, man er på udkig efter, da de forskellige varianter tilbyder forskellige egenskaber. Der findes sportsundertøj, som virker kølende, varmende og som yder kompression. Uanset hvad dine præferencer er, så er vi sikre på, at du finder noget til dig her hos os på Unisport.dk.