Nike Baselayer

Nike sportsundertøj er i særklasse til dig, der har brug for et varmere lag tøj, uden det bliver for tung og kroppen ikke kan ånde i det. Nike’s serie af baselayer hedder Pro Combat, og er udviklet i samarbejde med både eksperter i fysiologi og udøvere selv.

Nike Baselayer er giver den de optimale betingelser under træning og kamp, og derfor bliver det benyttet af verdensstjerner som Rooney, Iniesta og Neymar. Tøjet passer perfekt under din spillertrøje eller dine shorts, og giver ekstra varme, og det transporterer sved og fugt væk, så kroppen kan ånde ordenligt.

Nike Pro Baselayer er desuden designet til at give kompression til dine muskler. Det sørger for, dine muskler restituerer hurtigere, og derfor er helt klar til den næste træning eller kamp. Derfor sidder tøjet og meget tæt til kroppen – netop for at opnå den optimale effekt.

Komfort og teknologi går ikke altid hånd i hånd, men det er en undtagelse med Nike Baselayer. Tøjet føles rart at have på og er dejligt at træne i og have på efter træning.

Her på siden sælger vi Nike Sportsundertøj både sportstrøjer, kort og langærmede, og sportsbukser og shorts det passer perfekt under dit almindelige sportstøj.