Efterårsudsalget er i gang! ❯

Baselayer der holder dig nedkølet

Når temperaturen stiger, kan det være svært at holde hovedet koldt, men med det rette baselayer kan du give dig selv en stor fordel. Alt baselayer i denne kategori er designet til at give en kølende effekt, når vejret sørger for høje temperaturer, og det kan mærkes! Hvis du foretrækker at spille med baselayer, også om sommeren, finder du helt sikkert noget, der passer til dig her, og så handler du det som altid til gode priser og med hurtig levering her på Unisport.dk - Danmarks bedste fodboldshop!

Læs mere
Baselayer der holder dig nedkølet
Kompakt Normal
Filter

Når årstiderne skifter, så skifter forventningerne til ens baselayer ligeledes. Om vinteren er det naturligvis nødvendigt at holde sig varm, men omvendt er der i sommerens varme behov for afkøling. Det er der naturligvis udviklet sportsundertøj med henblik på, og kølende baselayer kan være med til at få dig til præstere på dit højeste niveau, når temperaturerne når sit ditto.

Kølende sportsundertøj er designet med områder i materialet, der øger åndbarheden for kroppen, så du ikke overopheder til kamp eller træning. Hvis du foretrækker at spille med baselayer, så er kølende sportsundertøj en af de ting, du bare må have i sportstasken, når du pakker dit udstyr.