Efterårsudsalget er i gang! ❯

Baselayer der holder på varmen

Når vi går ind i efterårssæsonen, og vinteren trænger sig på, er det vigtigt at have det rette baselayer, der kan holde dig varm, hvadend det er til træning eller kamp i barske kuldegrader. Vi har et stort udvalg af varmende baselayer, som er designet til at holde dig varm, når temperaturen er det modsatte, og det finder du lige her. Vi har baselayer fra store mærker som Nike, Under Armour og adidas i mange forskellige størrelser og modeller, hvorfor du helt sikkert finder noget til dig.

Læs mere
Baselayer der holder på varmen
Kompakt Normal
Filter

Når vintertræningen tager fat, temperaturen falder, og græsbanerne erstattes af kunstgræs, så er det vigtigt, at have det rette udstyr på til at tackle elementerne. Her er baselayer måske det vigtigste udstyr, du kan få fingrene i. Baselayer, også kendt som sportsundertøj, findes i rigtig mange varianter, der hver især er designet med specifikke formål. I denne kategori har vi samlet alt vores Stay Warm baselayer, som er specielt udviklet til holde dig varm, når det bliver bliver allerkoldest.

Stay Warm baselayer er udviklet i materialer, der sørger for, at du holder på den varme, din krop genererer, når du spiller fodbold, eller dyrker andre sportsgrene. Ydermere får du også den velkendte funktion fra sportsundertøj, der transporterer fugt og sved væk fra kroppen, så du fortsat holder dig tør og komfortabel igennem din kamp eller træning.