Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Select Baselayer

   Select laver noget af det bedste sportsundertøj og her på siden har vi et stort udvalg af baselayer undertøj fra Select. Tøjet er designet til at holde varmen ekstra godt, samtidig med kroppen kan ventilere og komme af med sved og varme.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Vi har et stort udvalg af Select baselayer shorts i mange farver. Shortsene er designet til at give dig den bedste oplevelse, når du træner og give dig de optimale forhold. Varmebukserne er designet til at give den ideelle varme og støtte, og de er perfekte til alle der har tendens til skader i lårmuskler, balder og lysken. Udover at forhindre skader sørger shortsene for at give dig den varme, du har brug for så kroppen ikke selv bruge unødvendig energi på at varme kroppen op. Vi har også Select shorts med puder, der er velegnede til at tage stød, når man kaster sig efter bolden.

   Sportsundertrøjer er velegnede til dig der har brug for den ekstra varme til træning – især i vintermånederne. Hos Unisport.dk har vi et stort udvalg af kompressionstrøjer fra Select, der sørger for en optimal varme og støtte til din krop. Trøjerne kommer i to varianter, en kortærmet og en langærmet og i flere farver, der passer perfekt til dit behov.

   Se alle mærker