Bliv klar til EM

Making Football Dreams Come True

Reading time: 5 min

Vi er trådt ind i 2024, og lad os tage en hurtig rejse ned ad 'memory lane' vej for at fejre det fantastiske år 2023 hos Unisport FC.

I 2023 gjorde Unisport FC drømme til virkelighed og vi gav vores medlemmer nogle fantastiske fodboldoplevelser. Lad os se tilbage på de særlige øjeblikke, der gjorde dette år til et fyrværkeri af passion, overraskelser og ren fodboldglæde.

Forestil dig at møde fodboldlegender, deltage i eksklusive master classes med professionelle og have drømmeoplevelser, der fik dit hjerte til at slå hurtigere af spænding. Unisport FC er mere end bare en klub; det er som et sted, hvor fodbolddrømme bliver til virkelige eventyr.

PUMA King Fest i København 🎉

Unisport FC startede året med en fantastisk fest i København for lanceringen af PUMA KING. Butikken forvandlede sig til et summende fodboldclub kun for medlemmer, da vi afholdt en særlig mini-fest med liveoptrædener og DJ-sets af nogle af Københavns fedeste kreative sjæle for at fejre den nye PUMA King. Det var en fest!

Marco Verrattis Overraskelse i Paris 🇫🇷

Forestil dig at PSGs hjemmetrøje lanceres og du får en personlig videohilsen fra Marco Verratti! Tre heldige Unisport FC-medlemmer oplevede denne overraskelse i Paris-butikken og gjorde en almindelig dag til et uforglemmeligt minde.

adidas Masterclass med Andy Diouf og Elye Wahi ⚽

I hjertet af Paris dykkede Unisport FC-medlemmer ned i en adidas Masterclass med Andy Diouf og Elye Wahi. Det eksklusive arrangement gav aspirerende fodboldspillere indsigt og færdigheder direkte fra profferne og nærede deres passion for det smukke spil.

Tastemaker Events 🌟

Unge fodboldtalenter i Paris, København, London og Hilversum havde en fest med at teste støvler under en dag fyldt med fodboldoplevelser. Men vent lige, hvad er dealet med Unisport Tastemaker-oplevelsen? Unisport Tastemaker-programmet er som VIP-adgangen for spillere verden over, der giver dem chancen for episke oplevelser – tænk unikke fodboldeventyr og afprøvning af de hotteste gearinnovationer. Alt, vi beder om, er, at de deler detaljerne på sociale medier eller giver os ærlige meninger om det udstyr, de har testet. Kunne du være den næste store Tastemaker? 🌟

Liverpool Extravaganza i København og Stockholm 🎤

Unisport FC kastede ikke bare én, men to fantastiske Liverpool-begivenheder! I København tog fodboldlegender som Robert Fowler og Jan Mølby scenen, mens den ikoniske John Barnes stjal showet i Stockholm. Medlemmer kom tæt på deres fodboldhelte, skabte minder, der gik ud over banen – de fik endda lov til at stille deres idoler spørgsmål! Disse eksklusive medlemshændelser efterlod intet overladt til tilfældighederne og sørgede for, at hvert medlem fik en uforglemmelig oplevelse.

Grand Paris Girls Cup 🏆

Mens Women's World Cup 2023 fandt sted i 'Down Under', gik Unisport og Nike sammen om at skabe noget særligt for spillerne i Paris. Sammen arrangerede vi en fodboldturnering og hyldede det utrolige talent i Paris. Det var en fejring af kvindefodbold ved siden af årets største turnering!

Dream Week i september 🌟

September var kæmpe for Unisport FC – vi nåede en massiv milepæl med 1 million medlemmer! Fejringen foldede sig ud som Dream Week, en uge fyldt med festligheder, hvor medlemmer sugede glæden ved fodbold, kammeratskab og delte drømme til sig. Medlemmer scorede stort med præmier fra adidas, Nike og PUMA, herunder VIP-billetter til livekampe med Arsenal, PSG og Bayern Munich. Forestil dig spændingen – ét heldig medlem erobrede endda titlen som Tastemaker, mens tre andre snuppede signerede Manchester City-trøjer af Haaland, Foden & Bruyne!

Jersey Lab - Design Din Egen Trøje 🎨

Unisport FC-medlemmer fik chancen for at udfolde deres kreativitet med Jersey Lab. Uanset om det var online eller i butikkerne, var det en enestående mulighed for at omsætte passion til en håndgribelig udtryksform. Og du kan stadig nå det, Jersey Lab er kun tilgængelig for Unisport FC medlemmer! Cool.

Liverpool Drømmeoplevelse 🌈

I samarbejde med Nike og Liverpool FC bragte Unisport to heldige medlemmer og deres børn fodboldens magi til live. Forestil dig scenen: to Unisport-youngster side om side med en af verdens største forsvarsspillere – en drøm, der blev til virkelighed. De spillede bold med Van Dijk på et sted, hvor fodboldlegender havde sat deres aftryk. Smilene på deres ansigter siger det hele – det er øjeblikke, der bliver evigtvarende minder for fodboldfans, unge som gamle.

Manchester City Drømmeoplevelse 🌟

September var en milepæl for os – vi ramte 1 million medlemmer, og det skulle fejres! Til lejligheden havde vi en uge med utrolige konkurrencer. Én fremragende præmie var som en fodboldfans ultimative drøm – en tur til Manchester City med PUMA! Og de heldige vindere? Vores norske venner, Solveig og hendes 11-årige fodboldelskende søn, Henrik, som så en kamp samt mødte Kyle Walker! For Solveigs fodboldcentrerede familie var denne rejse som at ramme jackpotten!

Kort 😎

Når vi siger farvel til det vilde år, 2023, står Unisport FC frem som din billet til drømmeland, hvor fodbold er mere end bare en sport. Det er et sted fyldt med grin, sjov, og hvor fodbolddrømme bliver til virkelighed. Vi har skabt minder sammen, og de er ikke bare historier, de er en del af vores sjæl. Fremadrettet er Unisport FC klar til at fortsætte med at skabe magiske øjeblikke, én uforglemmelig oplevelse ad gangen. ⚽🌟

Fordelene ved at være medlem 🏆

Her er din gyldne billet til fodboldens magi! At være en del af Unisport-familien handler ikke kun om at være medlem; det er din nøgle til en verden af fede oplevelser. Dine vildeste fodbolddrømme kan blive virkelighed, og det bedste er, at du kan dele dem med dine nærmeste og kæreste.

At være medlem af Unisport FC er som at være en del af en kæmpe fest for fodboldfans året rundt. Dyk ned i en skattekiste af eksklusive medlemsfordele, snup unikke produkter og vind fede præmier, der får dine fodbolddrømme til at gå i opfyldelse.

- Gratis tryk på støvler: Gør dine støvler helt unikke med dit navn, nummer, emoji og flag!

- Vind billetter til fantastiske kampe og meree: Få chancen for at opleve fed fodbold live og score andre spændende præmier.

- Eksklusiv adgang til arrangementer & event: Vær med til de fedeste begivenheder og fang seje giveaways.

- Design din egen fodboldtrøje: Slip kreativiteten løs og lav din helt egen fodboldtrøje!

- Adgang til eksklusive medlemsprodukter: Få fingrene i produkter, der kun er lavet til Unisport FC-medlemmer.

- Gem dine favoritter: Mist aldrig overblikket over dine must-haves – gem dem til hurtig bestilling.

- Hurtig checkout-proces: Fordi mindre tid ved kassen betyder mere tid til at nyde spillet!

- Tastemaker: Bliv en del af vores Tastemaker program og få glæde af unikke muligheder for at teste fodboldudstyr. Del dine tanker og vær en del af noget ekstraordinært!

Grib chancen – bliv medlem af Unisport og træd ind i en verden, hvor fodbolddrømme altid er lige inden for rækkevidde! 🌟