Målmandshandsker

Et enestående udvalg af målmandshandsker

Er du på udkig efter et par målmandshandsker, så er du kommet til rette sted. Vores udvalg består af mere end 100+ forskellige par målmandshandsker, fra nogle af de største sportsmærker i verden. Du kan finde målmandshandsker i forskellige prisklasser, både billige og mere eksklusive topmodeller. Derudover tilbyder vi også målmandshandsker til børn og selvfølgelig også handsker til voksne. Vi har moderne målmandshandsker, der er innovative og giver en masse spændende teknologier, og selvføglelig også mere klassiske handsker. Hvis du er på udkig efter nogle handsker, der er tilføjer lidt fingerbeskyttelse, så har vi et bredt udvalg af målmandshandsker med fingerbeskyttelse, også kendt som Hand Guard eller Finger support.


Lad os tage et nærmere kig på vores udvalg af målmandshandsker.

Nike Målmandshandsker

Uniport tilbyder et udvalg af 25+ Nike målmandshandsker. Er du en Nike fanatiker, så tvivl ikke, vi har Nike målmandshandsker til dig. Vores udvalg af Nike målmandshandsker består af forskellige farvevarianter, både til børn og voksne, i forskellige prisklasser og med forskellige teknologier. En af topmodellerne fra Nike er Mercurial Touch Elite, hvilket er oplagt for den erfarne målmand, der ikke vil gå ned på udstyr. Men er du ny til positionen som målmand, eller er du blot på udkig efter et billigere og mere klassisk valg, så har Nike stadig et hav af muligheder. Det vigtigste, som de alle har til fælles, er det gode greb, som er det mest essentielle ved et godt par målmandshandsker.

adidas Målmandshandsker

Hvis du er vild med adidas, og på jagt efter et par målmandshandsker, så behøver du ikke lede længere. Unisport tilbyder et udvalg af 25+ adidas målmandshandsker, og vi garanterer, at der er et par til dig. Adidas har i mange år været associeret med kvalitet og at være farverige, og når det kommer til målmandshandsker, så har adidas ikke lavet nogle undtagelser. Topmodellen fra adidas er uden tvivl adidas Predator målmandshandskerne. Predator handsken har været frontløber blandt målmandshandsker, og for hver ny lancering, har adidas præsenteret nogle nye fantastiske teknologier. Så er du på udkig efter et af de bedste par målmandshandsker på markedet, så kan vi varmt anbefale adidas Predator. Er du derimod på udkig efter et par traditionelle hansker, så tilbyder adidas målmandshandsken kaldet Classic. Hvad begge handsker har tilfælles er deres vanvittige gode greb, for en optimal boldkontrol og en perfekt pasform. Sidst men ikke mindst, så har vi både adidas målmandshandsker til børn og voksne, i alle forskellige prisklasser og i forskellige farvevarianter.

Målmandshandsker til børn

Siden målmænd kan komme i alle størrelser og aldre, har vi hos Unisport selvfølgelig samlet et udvalg af børne målmandshandsker. Vores brede udvalg af målmandshandsker til børn består af 25+ handsker, fra nogle af de største og velkendte sportsmærker i verden, alt fra Nike, adidas, PUMA, Select og mange flere. I vores børnesektion, vil du finde handsker med negative cut, flat cut og målmandshandsker med fingerbeskyttelse, og selvfølgelig i forskellige farvevarianter. Få dine målmandshandsker til børn hos Unisport.

Målmandshandsker med fingerbeskyttelse

Populariteten af målmandshandsker med fingerbeskyttelse er i den seneste tid steget, især blandt unge målmænd. Men hvad er fingerbeskyttelse til målmandshandsker? Fingerbeskyttelse, som også er kendt som Fingersave, er helt simpelt en egenskab til at holde dine fingre beskyttet. Fingerbeskyttelse består ofte af enkelte indlæg til hver finger, undtagen tommelfingeren. Men har du brug for fingerbeskyttelse? Det er selvfølgelig op til den enkelte. Hvis du ofte kommer ud for skader i fingrene, så vil vi klart anbefale dig fingerbeskyttelse. Det ses ofte, at mange unge målmand fortrækker handsker med beskyttelse. Det skyldes, at deres fingre og hænder endnu ikke er 100% udviklet. Hvor ældre målmænd ofte vælger fleksibilitet og boldkontrol, da deres hænder og fingre er stærkere set i forhold til unges, og de derfor ikke har brug for ekstra beskyttelse.

Historien om målmanden

Er du også interesseret i at lære mere om målmandens historie? Så bliv ved med at læs. Som du sikkert allerede ved, er målmanden en af de vigtigste og mest specialiseret positioner på en fodboldbane. Fodbold har, som mange andre sportsgrene, oplevet forandringer i taktik, hvilket har resulteret i elimineringer af forskellige positioner, det har dog aldrig været tilfældet for målmanden. Målmanden er den eneste position på banen der har eksisteret, på den ene eller anden måde, siden oprindelsen af fodboldsporten. Men selvom positionen som målmand altid har eksisteret, har reglerne for målmanden ændret sig gennem tiden. Tag for eksempel den regel, som blev indført i 1992, der lød på ”målmænd må ikke længere berøre bolden med hænderne, hvis bolden tilbagespilles af en holdkammerat.” Denne regel blev kreeret, for at forhindre tidspil, hvor holdene spillere frem og tilbage til målmanden, for at trække tiden ud. En anden regel til samme formål blev indført i 1997, den lød på ”målmanden må ikke have kontrol over bolden med hånd/arm i mere end 6 sekunder, før han frigør den til spil”.

Reglerne er med til at ændre i højdepunkter, som vi konstant ser udvikle sig i sporten, med det formål at gøre fodbold mere tilskuervenligt.

Køb dine målmandshandsker online

Nu er alt du skal gøre at vælge dine favorit målmandshandsker, som passer dine behov bedst, bestille dem online og blive den ustoppelige mur på banen. Husk, at hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – du kan finde alle kontaktinformationerne i sidehovedet.