Unisport Tastemaker: En Dag på Wembley med Hyldest af Kvindefodbold og Nike Phantom Luna United

01.11.2023

Skrevet af Lasse

Wembley Stadium, det legendariske hjem for engelsk fodbold, satte scenen for et ekstraordinært event, der kombinerede innovation, kunst og en fejring af kvindefodbold. En gruppe af seks heldige Unisport Tastemakers var vidner til det hele og med til fejringen. Lad os dykke ned i den uforglemmelige rejse!

Seks passionerede og talentfulde kvinder fra Danmark, Sverige, Holland, Tyskland og Frankrig, i alderen 18-24 år var inviteret af Unisport og Nike med på en vanvittig rejse, hvor de skulle opleve lanceringen af Nike Phantom Luna United. Rejsen udfoldede sig på Wembley, og var en uforglemmelig oplevelse - de fik nemlig lov til at møde tre af de største stjerner i dagens kvindefodbold.

Hovedattraktionen: Nike Phantom Luna United

Hovedattraktionen på rejsen, Nike Phantom Luna, stjal hurtigt rampelyset med sit banebrydende design og teknologier. Nike Phantom Luna, en del af United Pack, er et bevis på Nikes engagement i at forbedre og udvikle fodboldstøvler, da de er baseret på feedback fra kvindelige fodboldspillere. Derfor er den lavet med en 360 Cyclone-sål, som reducerer risikoen for skader og giver en enestående responsivitet - og den er endda lavet i kvinders størrelser og pasform for at forbedre oplevelsen for kvinder, der spiller fodbold. Dens elegante æstetik og førsteklasses funktionalitet gør den til et must-have for enhver fodboldspiller.

Du kan udforske Nike Phantom Luna, og købe dit eget par lige her!

En Oplevelsesrig Fodboldoplevelse på Wembley

Wembley Stadium, med sin rige historie og storslåede atmosfære, satte scenen for denne bemærkelsesværdige begivenhed. Tastemakers blev introduceret til Nike Phantom Luna og fik også en unik stadiontur på Wembley.

Undervejs i Tastemakers' besøg på Wembley, havde de privilegiet af at møde og tale med designere af Nike Phantom Luna. De lærte ikke kun om den teknologi og håndværk, der skal til for at skabe disse støvler, men havde også chancen for at diskutere og skabe content, og give deres eget præg på Nike Phantom Luna.

Tastemakers' Eksklusive T-shirt

De udvalgte Unisport Tastemakers, disse seks unge kvinder, der lever og ånder for fodbold, blev ikke kun forkælet med en dag på Wembley, men modtog også deres helt egne par Phantom Luna United-fodboldstøvler. Og vi gik endda et ekstra skridt ved at tilbyde dem personlige T-shirts med unikke Nike Phantom Luna-designs, skabt af de seks Tastemakers selv.

Ansøg programmet og læs mere om at blive Unisport Tastemaker her

Udforsk videoen, som en af de seks heldige Tastemakers har lavet, nedenfor. Og læs mere om eventet derunder!

Mødet med Superstjerner inden for Kvindefodbold

Unisport Tastemakers fik også chancen for at være med i en paneldebat, hvor kvindelige fodboldeksperter og -influencere deltog, herunder vores egen Nagin, der repræsenterede Unisport. Derudover havde de privilegiet af at møde og interagere med tre fremtrædende skikkelser inden for kvindefodbold: Lauren Hemp, Alex Scott og Rachel Yankey.

Disse tre superstjerner delte deres historier, indsigt og visioner for fremtiden inden for kvindefodbold. Deres tilstedeværelse tilføjede et ekstra lag til begivenheden og understregede den voksende betydning af kvinder i fodboldens verden.

Alt i alt - en spændende dag med fejring af kvindefodbold og de nye Nike Phantom Luna-støvler!

Udfyld din ansøgning om at blive en Unisport Tastemaker her - bare log ind på din Unisport FC profil her og find Tastemaker ansøgningen ude til venstre!

Læs mere om Unisport Tastemaker-programmet nedenfor!

Hvad er Unisport Tastemaker?

Unisport Tastemaker-programmet giver fodboldspillere fra hele verden mulighed for at ansøge om at få nogle fantastiske muligheder, såsom unikke fodboldoplevelser eller at teste de seneste innovationer inden for fodboldudstyr. Alt, vi beder om til gengæld, er at skabe content om det på sociale medier eller dele ærlige anmeldelser om det testede produkt.

Alle kan tilmelde sig som Unisport Tastemaker - og måske du bliver udvalgt til startopstillingen til vores næste Unisport Tastemaker-aktivering. Du kunne være heldig og vinde billetter til en fodboldkamp, teste de nyeste produkter eller måske endda vinde et sponsorat af fodboldstøvler.

Lær mere og ansøg Unisport Tastemaker programmet her

JayMike forklarer også lidt mere omkring Unisport Tastemaker programmet nedenfor.