Recap: Launch Party | PUMA KING & Unisport

27.03.2023

Skrevet af Frederikke

For at fejre lanceringen af ​​PUMA King fodboldstøvle var vi værter for en særlig fest for inviterede Unisport FC medlemmer med liveoptrædener og live DJ-sæt.

PUMA King er en legendarisk fodboldstøvle, som er blevet båret af nogle af de største spillere gennem tiden. Pelé, Eusebio og Maradona foretrak PUMA King, og det er fordi støvlen tilbyder komfort, som kun få fodboldstøvler kan matche. King er lavet med en meget blød K-Better overdel som er ikke-animalsk, samt en ydersål med runde knopper for øget komfort. PUMA King passer perfekt til spilleren, som sætter komfort øverst.

For at fejre lanceringen af ​​PUMA King var vi værter for en særlig minifest for inviterede Unisport FC medlemmer med liveoptrædener og live DJ-sæt

Vi inviterede Tarick og Milez til liveoptræden akkompagneret af DJ-set fra Lisa Fosmark - Vi sørgede for at det var en uforglemmelig aften, spækket med mange fodboldøjeblikke.

Tak til alle medlemmer der kom forbi, og til alle de lokale kreative artister, der gjorde aftenen til noget helt særligt. Aftenen var fyldt med god stemning, musik og inspirerende samtaler omkring fodbold og PUMA King.

Læs mere om KING her!

Her er et par stemningsbilleder fra aftenen.