Opsummering af Grand Paris Girls Cup

15.08.2023

Skrevet af Lasse

Samtidig med verdensmesterskabet for kvinder i 2023 i Australien og New Zealand, tilbød Unisport og Nike spillerne fra Greater Paris en hidtil uset fodboldturnering for kvinder.

Hvad er Grand Paris Girls Cup?

Det er en 100 % kvindefodboldturnering arrangeret af Unisport og Nike, som fejrer det høje niveau hos spillerne fra Greater Paris, samt årets største turnering. De bedste 5-mands hold fra Greater Paris kæmpede i en første kvalifikationsfase, i otte afdelinger i Greater Paris (75, 77, 78, 91, 92, 93, 94, 95). Her var det kun det bedste hold fra hver afdeling, der var i stand til at booke sin billet til den store finale på et ikonisk sted i fransk fodbold.

Udstyr afleveret i Unisport Paris-butikken

Den første fase af turneringen fandt sted i vores Unisport Paris Store, hvor spillerne blev inviteret til at hente deres outfits. Seks eksklusive fodboldtrøjedesigns er blevet skabt til lejligheden. Se, hvad der skete her

Resultater fra de 8 kvalifikationsdage

I alt mødte 336 spillere omkring 104 kvalificerende kampe, så vi har set tonsvis af færdigheder, mål og fejringer. De 8 kvalificerede hold imponerede: Brasilien (75), NTMA (77), CO Squad (78), Black Panthers (91), Los Chicanos (92), BAN (93), CNDQ (94), Zoozer FC (95) . Tak til dem!

Den store finale

De otte vinderhold mødtes til den store finale i turneringen i Temple of French Football, som er landsholdets træningscenter. 42 spillere var i stand til at have en enestående oplevelse i løbet af to dage og sove på slottet ligesom Les Bleues. Men hvilket hold løftede i sidste ende Grand Paris Girls Cup-trofæet? Nå, det var Black Panthers-holdet (91) der blev den store vinder af vores turnering! Disse syv spillere er kåret til det bedste hold i Greater Paris, hvilket show! Tillykke til dem.

Nike Phantom Luna anmeldelse

Under hele turneringen har vi gjort den seneste innovation inden for fodboldstøvler tilgængelig for alle spillere: Nike Phantom Luna. Luna er den nyeste kollektion fra Nike, en støvle designet til kvinder, men egnet til alle spillere.

Unisport-holdet

Fordi vi hos Unisport altid tænker på vores mest loyale medlemmer, har vi inkluderet et hold bestående af 6 Unisport FC-medlemmer (Kaïna, Karen, Julie, Emma, Maria og Imène), som deltog i kvalifikationerne i Paris (75) . På trods af deres fremragende præstation med fem sejre ud af seks spillede kampe, kvalificerede de sig ikke til den store finale. Hvis du også vil tage del i unikke oplevelser for Unisport-medlemmer, skal du bare oprette en konto nu.

Tak

Vi vil gerne takke alle deltagerne i Grand Paris Girls Cup. Jeres tilstedeværelse og energi gjorde denne begivenhed endnu mere speciel. Det var virkelig fantastisk at være vidne til jeres passion for fodbold, samt engagement i din afdeling. En særlig tak til Nike, Evzer, Jaqueline, Nam og alle bag dette fantastiske projekt. Vi vender snart tilbage med nye unikke oplevelser.

Find alle videoer fra turneringen

- Afhentning af udstyr i Unisport-butikken
- Kvalifikationer i 91'eren
- Kvalifikationer i 94
- Kvalifikationer i 78'eren
- Kvalifikationer i 93'eren
- Kvalifikationer i 77
- Kvalifikationer i 92'eren
- Kvalifikationer i 75
- Kvalifikationer i 95'eren
- Resten af videoerne og billederne kan ses her