Jersey Lab | Design din egen trøje

17.07.2023

Skrevet af Frederikke

Design din helt egen mega unikke fodboldtrøje i vores brand-nye Jersey Lab! Gør dig klar til at lade din indre kreativitet flyve frit og designe din helt egen vilde fodboldtrøje med dope badges og ekstra seje skrifttyper, der fanger essensen af fodbold.

Design din helt egen unikke fodboldtrøje online eller i butikken

Uanset om du er en virtuel boss eller en ægte stadionkriger, er det tid til at tage din fodboldstil til nye højder! Gå amok i vores online-univers eller mærk den brusende fodboldenergi i vores butikker i København, Paris eller Stockholm. Gør dig klar til en eksklusiv oplevelse, som kun er for medlemmer af Unisport FC-familien. Det er din tid til at skinne på banen!

Jersey Lab er det, hvor det hele går ned! Her kan du skabe en Nike-fodboldtrøje, der skriger din kærlighed til spillet. Vis din egen stil med mega fede badges, der er inspireret af de vilde fodboldkulturer i Stockholm, Paris og København. De fantastiske badges og betagende skrifttyper er designet af det parisiske designbureau Police.

Disse badges er ikke bare almindelige symboler, de er et kæmpe shout-out til den fodboldlidenskab, der brænder i hjertet af disse legendariske byer. Så tag kontrollen og lav din helt unikke trøje, der viser, at du er en ægte boldninja!

Gør dig klar til et utroligt eventyr, der venter på dig både i vores episke Unisport butikker eller gennem en fordybende 3D-onlineoplevelse.Design din helt egen unikke fodboldtrøje online

Designs der repræsenterer fodbold

Forestil dig badges, der er mega ikoniske og afspejler den fede fodboldvibe. Vi taler episke symboler, legendariske kvarterer og endda lokal mad fra fodboldverden og byerne København, Paris og Stockholm. Unisport er som den seje storebror for alle unge fodboldspillere og -elskere, vi backer dig op. Vores butik i Stockholm, midt i hjertet af byen, er et sandt paradis af alt, hvad der er lækkert inden for fodbold. Træd ind i Jersey Lab og lad din fantasi løbe vildt, mens du skaber din helt unikke fodboldtrøje, der er så meget dig, at den vil få alles hoveder til at dreje rundt.

Vores butik i Les Halles i Paris er et absolut must-besøg. Kom forbi vores print-bar og tag kontrol over din egen fodboldskæbne. Paris, fodboldens bankende hjerte, vil fyre op under din inspiration, mens du skaber en trøje, der fanger ånden i det smukke spil.

Åh, og mis ikke vores originale Flagship Store på Strøget i København – lige midt i al shopping-aktionen! Ikke kun finder du de nyeste fodboldtrøjer og støvler, men her kan du også designe din egen fodboldtrøje med fede badges, der er inspireret af byen.

Jersey Lab har fire simple trin


1️⃣ Vælg: Bliv hype og vælg din super seje Nike-fodboldtrøje som lærredet for dit design.

2️⃣ Design: Placér de episke badges på den mest fantastiske måde på din trøje og skab et design, der skriger: "Jeg er fodbold!".

3️⃣ Personliggør: Vil du tilføje ekstra personlige detaljer? Smid dit navn og nummer på, hvis det er din stil.

4️⃣ Skab design: Se på mens dit mesterværk kommer til live foran dine øjne.

Og her er aftalen: Vi vil se dine fantastiske designs, dine sindssyge kreationer. Del dem med os ved at bruge hashtagget #jerseylab og lad verden være vidne til din fodboldgenialitet.

Så er du klar til at give den gas i Jersey Lab, hvor fodbold og design smelter sammen på vildeste vis? Unisport er her for at tænde op under din passion, booste din kreativitet og sætte dit aftryk på den fantastiske sport. Lad os sammen tage fodboldplaneten med storm og rocke den til fulde.Design din helt egen unikke fodboldtrøje online Eller besøg vores Jersey Lab i Paris, København eller Stockholm.