Velkommen til Unisport FCs spektakulære Dream Week!

13.09.2023

Skrevet af Lasse

Kalder alle fodboldspillere og -fans! Unisport har en elektrificerende meddelelse, der får dig til at hoppe af glæde. Vi har nået en ekstraordinær milepæl - 1 million Unisport FC-medlemmer!

Unisport FC er det ultimative sted for dem, der brænder for det smukke spil. Forestil dig et sted, hvor fodbolddrømme går i opfyldelse. Et sted, der byder alle velkommen, uanset hvor du kommer fra, eller hvor gammel du er. Det er det, Unisport handler om. Vi tror på at skabe et fællesskab, hvor enhver ung spiller kan opleve den rene glæde og spænding ved fodbold.

For at fejre denne monumentale præstation har vi noget særligt i vente til dig. I en hel uge vil vi være vært for en spektakulær fest, hvor alle medlemmer har chancen for at vinde fantastiske præmier hver eneste dag!

Tilmeld dig vores Dream Week

Hver dag, i en hel uge, kan du blive den heldige vinder af utroligt fodboldudstyr, eksklusivt merchandise og enestående oplevelser.

Hvis du er medlem, men har afmeldt dig, skal du blot opdatere din profil og tilmelde dig nyhedsbrevet igen lige her

Vi fejrer 1 mio. medlemmer

Vil du være en del af den spektakulære Dream Week hos Unisport? Det er simpelt! Bliv blot Unisport FC-medlem og hold øje med

Gratis Unisport FC-fordele

Som Unisport FC-medlem får du første adgang til unikke fordele, såsom første adgang til eksklusive produkter, oplevelser og nyheder fra Unisport. Og det er helt gratis.

- Adgang til eksklusive medlemsprodukter
- Gratis tryk på fodboldstøvler
- Gem dine yndlingsprodukter
- Spor dine ordrer nemt
- Se din ordrehistorik
- Download fakturaer som PDF
- Hurtigere betaling uden at indtaste adresseoplysninger igen

Lad os fortsætte med at drømme!

Bliv medlem gratis

Alt du skal gøre er at være medlem af Unisport FC!


Tilmeld dig gratis. Tilmeld dig Unisport FC