Unisport Tastemaker: En vanvittig Nike Phantom GX Blast oplevelse

01.11.2023

Skrevet af Lasse

En udvalgt gruppe af Unisport Tastemakers fra hele Europa har været en unik fodboldrejse sammen med Unisport og Nike. Læs mere omkring hvordan de fik den fulde Nike Phantom GX Blast oplevelse, der inkluderende en tur til Nike HQ og et møde med en hollandsk legende, lige her!

Unisport og Nike inviterede seks heldige Tastemakers, tre unge mænd og tre unge kvinder i alderen 18-24 år, fra Danmark, Belgien, Holland og Norge til at deltage i en uforglemmelig begivenhed. En begivenhed, der præsenterede den seneste innovation inden for fodboldstøvler og samlede folk omkring en fælles lidenskab - nemlig passionen for fodbold.

Introducerer: Nike Phantom GX Blast

Midtpunktet i dette eksklusive event var afsløringen af Nike Phantom GX Blast. Nikes Phantom GX-serien er kendt for sin banebrydende teknologi og innovative design, og den nye Blast-farvevariant skuffede ikke. Nike Phantom GX fra Nike Blast Pack kombinerer stil og substans med sit strømlinede og iøjnefaldende design.

Du kan udforske Nike Blast Pack her og få dit eget par!

Tastemakers' Eksklusive Oplevelse

De seks heldige Tastemakers fik en unik mulighed for at fordybe sig i Nike Football's verden, da de besøgte Nikes hovedkvarter, kaldet Nike HQ, i Holland. Unisport Tastemakers modtog her et par Nike Phantom GX-støvler, men det var ikke alt. Nike overøste dem med tøj som supplement til deres nye fodboldstøvler. Lyder ret fedt, ik'?

Udfyld din ansøgning om at blive en Unisport Tastemaker her - bare log ind på din Unisport FC profil her og find Tastemaker ansøgningen ude til venstre!

Se en video fra turen til Nike HQ nedenfor, hvor vores Tastemakers vurderer farvevarianter af nogle legendariske Nike-fodboldstøvler! Og læs mere om oplevelsen med Nike Phantom GX Blast nedenfor.

Den Komplette Fodboldoplevelse

Denne Tastemaker Oplevelse handlede ikke kun om nye fodboldstøvler; Det var en kæmpe fodboldoplevelse. Unisport Tastemakers begav sig ud på et to-dages eventyr, der førte dem til nogle af de mest ikoniske fodboldsteder i Holland.

På dag 1 blev Tastemakers budt velkommen til Nike HQ, hvor de havde privilegiet af at møde et sandt fodboldikon - den legendariske hollandske fodboldspiller Giovanni van Bronckhorst. Hans legende-status skyldes blandt andet, at han var kaptajn for det hollandske hold, der vandt sølv ved VM i 2010 - og han scorede et af de bedste mål ved et VM nogensinde i VM-semifinalen netop det år. Hvis du ikke har set det, så smut ind på YouTube og find det - men først når du er færdig med at læse den her blog selvfølgelig. De seks Tastemakers fik chancen for at stille ham spørgsmål og få indblik i manden bag et ægte fodboldikon.

Dag 2 var ikke mindre spændende, da det var blevet tid til at Unisport Tastemakers satte fod på de hellige baner i det hollandske landsholds træningsfaciliteter. Her stod de over for andre hold i en række udfordrende øvelser. Vejledt af de erfarne trænere fra KNVB's ungdomshold viste de deres færdigheder og passion for fodbold. Efter en velfortjent frokost var det tid til at dykke ned i innovationsverdenen. Tastemakers mødte de tre designere, der stod bag den fantastiske Nike Phantom GX Blast. De deltog i workshops, delte idéer og skabte selvfølgelig noget fantastisk content, der skulle indfange begivenhedens ånd.

Læs mere og ansøg om at blive Unisport Tastemaker her!

Læs mere om Unisport Tastemaker programmet og hvordan du kan blive en del af det, nedenfor.

Hvad er Unisport Tastemaker?

Unisport Tastemaker-programmet giver fodboldspillere fra hele verden mulighed for at ansøge om at få nogle fantastiske muligheder, såsom unikke fodboldoplevelser eller at teste de seneste innovationer inden for fodboldudstyr. Alt, vi beder om til gengæld, er at skabe content om det på sociale medier eller dele ærlige anmeldelser om det testede produkt.

Alle kan tilmelde sig som Unisport Tastemaker - og måske du bliver udvalgt til startopstillingen til vores næste Unisport Tastemaker-aktivering. Du kunne være heldig og vinde billetter til en fodboldkamp, teste de nyeste produkter eller måske endda vinde et sponsorat af fodboldstøvler.

Lær mere Unisport Tastemaker programmet her

Udfyld din ansøgning om at blive en Unisport Tastemaker her - bare log ind på din Unisport FC profil her og find Tastemaker ansøgningen ude til venstre!

JayMike forklarer også lidt mere omkring Unisport Tastemaker programmet nedenfor.