Benskinner

Fodbold benskinner

Som en fodboldfan ved du sikkert allerede, at benskinner er et fodboldudstyr, som bliver båret på forsiden af en spillers skinneben, for at beskytte dem mod skader. Men vidste du, at benskinner var inspireret af oldtidens benskinner? Til de der ikke ved, havde man tilbage i oldtiden benskinner lavet til at beskytte folkets skinneben under kamp og krig. Dengang var materialet lavet af bronze og andet hårdt stål – heldigvis for os, har en del udviklet sig siden i valget af materiale, og vi ser konstant teknologien forbedre sig.

Nike benskinner

Er du også en Nike fanatiker, og på udkig efter et nyt par Nike benskinner, så er du kommet til det rette sted. Hos Unisport tilbyder vi et stort udvalg af Nike benskinner, alle i forskellige farver, med eller uden sok og i forskellige størrelser, fra forskellige klubber og landshold. De fleste af benskinnerne er lavet af EVA skum for beskyttelse mod chok, og en K-resin skal. Alt du skal gøre, er at vælge de benskinner der dækker dine behov, lave en ordre og forberede dig selv til kamp på banen. Du kan også se vores fulde kollektion af Nike benskinner

adidas benskinner

adidas er uden tvivl et af de største fodbold mærker i verden – adidas har i mange år været synonym for kvalitet og innovation. Når det kommer til benskinner, har adidas ikke gjort nogle undtagelser. Vores store udvalg af adidas benskinner består af nogle af de bedste benskinner på markedet. Om du bedst kan lide benskinner med sok eller uden sok, kan lide dem i en enkelt eller flere farver, eller om du kan lide små eller store beskinner, så leverer adidas. Du skal bare vælge dit favorit par, lave en ordre og blive din drøms bedste kriger på fodboldbanen. Se vores fulde sortiment af adidas benskinner

PUMA benskinner

Elsker du også PUMA udstyr? Forbliv beskyttet på fodboldbanen og køb et par PUMA benskinner. PUMA benskinner er til den magtfulde spiller, der ikke er bange for at være lederen på holdet og lave de store taklinger, grinende af modstanderen med et frygtløst blik. Vores PUMA benskinner er lavet af en hård skal og let EVA skum, hvilket giver dig ekstra beskyttelse.

Benskinner til børn

Som barn, der lige er startet til fodbold, er et par beskinner, udover fodboldstøvler, noget af det vigtigste fodbold udstyr at eje. Hvis du selv som barn har spillet fodbold, vil du kende til børns frygtløshed, og deres pludselige bevægelser. Alle børn vil have bolden, og har alle øjet på målet, og glemmer helt omgivelserne når det kommer til modstandere og holdkammerater. Deres øje på præmien fører ofte til sammenstød og spark, hvilket resulterer i grædende børn. Som forældre er det lige netop, hvad man ønsker at undgå. Her er løsningen benskinner til børn. Hos Unisport kan du finde et bredt udvalg af benskinner til børn, I forskellige farvevariationer, benskinner med og uden sok, og fra nogle af de største fodbold mærker I verden. Du skal bare tage dit valg, og forberede dit barn – Husk sikkerhed først.

Hvilke benskinner skal jeg vælge?

Som du sikkeret allerede har opdaget, kommer benskinner i en stor variation af størrelser, og selvfølgelig prisklasser. Men hvilke benskinner bør du så vælge. Du får her nogle små tips baseret på position på banen.

I forsvaret vil man typisk gerne spille med store benskinner. Det skyldes deres ansvar på fodboldbanen. Forsvarsspillerens primære job på banen, består ofte i takling og blokeringer, hvilket gør dem mere udsatte. De vil derfor normalt have ekstra ankel beskyttelse og ofte have indlæg der strækker sig fra ankel til knæ.

Jobbet som midtbanespiller kan variere. Som midtbanespiller, kan man være en offensiv eller deffensiv midtbane. Det er også derfor, at størrelsen på midtbanespillerens benskinner kan variere meget. En offensiv midtbanespiller vælger ofte en mindre benskinne, der stadig har lidt vægt til sig. Hvor en deffensiv midtbanespiller ofte går efter større benskinne, lidt lige som forsvarsspilleren.

Angriberen vil typisk vælge en lettere benskinne, der er minimal i størrelsen. Igen afhænger det af holdets ansvaret i holdets formation. Hvis du spiller en rolle som angriber med et defensivt ansvar, vil du kunne vælge de samme benskinner som en offensiv midtbanespiller.

Med det sagt, er der ingen regler om, at du som angriber ikke kan vælge en stor benskinne, eller en mindre benskinne som forsvar. Vi anbefaler dig at vælge de benskinner, som du synes er de fedeste, mest komfortable og dem der passer dine behov bedst.

Nu skal du blot vælge dit favorit par benskinner, lave en ordre og gøre dig klar til kamp. Husk, hvis du har flere spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.