Unisport Tastemaker: 21 Tastemakers oplever en dag som professionel med Nike Peak Ready Pack

08.12.2023

Skrevet af Lasse

Se hvad der skete, da 21 Unisport Tastemakers havde en uforglemmelig dag på Farum Park sammen med Nike og FC Nordsjælland! De 21 Tastemakers fik en smag på tilværelsen som professionel fodboldspiller i FC Nordsjælland og havde en helt unik fodboldoplevelse. Læs mere om dagen nedenfor!

21 heldige Unisport Tastemaker ansøgere fra hele landet blev udvalgt til at blive en del af Unisport Tastemaker truppen for en helt unik dag med Unisport, Nike og FC Nordsjælland. Dagen handlede om at give et indblik i, hvordan det føles at være en professionel hos FC Nordsjælland, samt at teste det nyeste fodboldudstyr fra Nike. En helt unik oplevelse for de 21 Unisport Tastemakers, der alle havde en dag, de sent vil glemme!

Vil du også gerne få en oplevelse som denne? Så læs mere og ansøg om at blive Unisport Tastemaker her!

Gear up: Løft spillet med Nike Peak Ready Pack

Begejstringen startede allerede, da vores Tastemakers ankom i bus til Farum Park, FC Nordsjællands hjemmebane, hvor de blev mødt af de nye og vilde fodboldstøvler fra Nike Peak Ready Pack — og mere specifikt blev de mødt af Nike Phantom Luna og Nike Tiempo Legend 10. Udover fodboldstøvlerne fik vores Tastemakers lov til at bære og teste det nyeste Nike Winter Warrior træningstøj, der holdt dem varme, selv når temperaturen faldt.

Brændende passion: Morgenmad og visdomsord fra Flemming Pedersen

Efter de 21 Tastemakers havde fået lov til at udforske, mærke og føle deres nye fodboldudstyr blev de budt på en lækker morgenmad og et inspirerende oplæg fra Flemming Pedersen, FC Nordsjællands tidligere førsteholdstræner og nu Teknisk Direktør i FC Nordsjælland og Right To Dream. Flemming delte sin indsigt i hvordan men finder og genfinder motivationen og drivkræfterne bag at udleve sin passion, hvilket lagde et solidt fundament for resten af den uforglemmelige dag.

Udfyld din ansøgning om at blive en Unisport Tastemaker her - du skal bare logge ind på din Unisport FC profil og finde Tastemaker ansøgningen til venstre!

Udforsk lidt billeder fra dagen nedenfor - og læs mere om resten af dagen derunder!

Ud på banen: Træning med FC Nordsjælland trænere

Med motivationen på sit højeste og vores Tastemakers klædt på fra top til tå - er vi klar til at ramme Farum Parks grønsvær. Her fik de 21 Tastemakers testet sine nye fodboldstøvler til det yderste, guided på vej af dygtige trænere fra FC Nordsjælland, med øvelser der havde fokus på 'touch' og 'precision'— siden de testede Nike Phantom Luna og Nike Tiempo Legend 10 fra den nye Nike Peak Ready Pack.

Smil over hele linjen: Trætte men stadig opløftede

To timer senere forlod Tastemaker truppen banen i en blanding af udmattelse og opløftet stemning. Trætte? Helt klart. Glade? Utvivlsomt! Smilene på alle 21 deltagere var et tydeligt tegn på, at dagen har været en sjov, spændende og helt unik fodboldoplevelse.

En stor tak til Flemming Pedersen for at dele hans visdom og erfaring, samt til trænerne fra FC Nordsjælland for at gøre dagen til en masterclass i hvordan de professionelle lever fodboldlivet.

Hold øje med flere unikke og uforglemmelig fodboldoplevelser her hos Unisport. Vi forhandler nemlig ikke bare fodboldudstyr; Vi skaber også minder og gør fodbolddrømme til virkelighed.

Ansøg om at blive Unisport Tastemaker here - Du logger bare ind på din Unisport FC profil og finder Tastemaker ansøgningen i listen til venstre!

Hvad er Unisport Tastemaker?

Unisport Tastemaker programmet giver fodboldspillere fra hele kloden mulighed for at skrive sig op til en masse vanvittige og unikke muligheder, såsom unikke fodboldoplevelser, sponsorater eller at teste de nyeste innovationer inden for fodboldgear. Alt vi ønsker som modydelse er at Tastemakers skaber content på de sociale medier, eller deler deres ærlige mening omkring produkterne, de tester.

Alle kan ansøge om at blive en Unisport Tastemaker - og måske er du heldig at blive udvalgt til vores næste trup af Unisport Tastemakers. Du kunne være heldig og vinde billetter til en fodboldkamp, teste produkter eller måske du vinder et sæson-langt sponsorat af fodboldstøvler. Muligheder er mange - men du er nødt til at ansøge om at blive Unisport Tastemaker først!

Læs mere omkring Unisport Tastemaker og hvordan du ansøger at blive en Unisport Tastemaker her.

JayMike fortæller også lidt mere omkring Unisport Tastemaker i videoen nedenfor. Tjek den ud!

Under videoen finder du også et udpluk af det content, som de heldige Tastemakers lavede i løbet af dagen på Farum Park.