Arsenal trøje

The Gunners har fans over hele verden, og selvfølgelig også i Danmark. Arsenal har i mange år, været med i toppen af den engelske Premier League, og deres velkendte spillertrøje har derfor også en stor efterspørgsel blandt de mange fans. Arsenal er for nyligt skiftet fra Nike til PUMA. Det er et kontroversielt skifte, da Arsenal har samarbejdet med Nike i mange år. Sæsonen 2014/15 lancerede PUMA deres første trøje med den engelske topklub, og du kan naturligvis købe den nyeste lige her hos Unisport.dk.

Igennem tiderne har der været spillere som Dennis Bergkamp, Thierry Henry og vores helt egen John ”Faxe” Jensen på banen for Arsenal. Specielt de to førstnævnte var i mange år i en klasse for sig selv. Det har selvfølgelig været med til at gøre Arsenal så populære som de i er i dag. Når spillere som Dennis Bergkamp og Thierry Henry har taget en Arsenal trøje på, så er det naturligvis en forklaring på hvorfor klubben er blevet så populær over hele verden.

Vil du gerne have din egen Arsenal fodboldtrøje, er det blot med at bestille den online allerede i dag. Vil du gerne have tryk på den, er det selvfølgelig også noget der er mulighed for at få her på Unisport.dk. Vælg mellem de mange spillere fra Arsenal, eller dit eget navn. Vi har børne- og voksenstørrelser, så der er rig mulighed for at vælge den rigtige størrelse der passer dig. Er du usikker på dit valg, så tjek vores størrelsesguide ud eller kontakt os før dit køb. Kom i gang nu – find ud af hvilken Arsenal fodboldtrøje du vil have, og bestil den så lige her.