Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Fodboldstøvler til målmænd

Mange mener, at holdets vigtigste spiller er målmanden, og der nok noget om snakken! Derfor bør fodboldstøvler til målmænd være mindst lige så vigtige; og det er de! Her kan du se alle vores fodboldstøvler til målmænd. Det vigtigste for en målmand er, at støvlen er komfortabel, stabil og giver et godt greb i banen, så du kan kaste dig så nemt som muligt, når du skal redde bolden. Nogle af de mest populære fodboldstøvler til målmænd er Nike Tiempo & Magista, adidas Ace og PUMA evoPOWER.

Læs mere
Fodboldstøvler til målmænd
Kompakt Normal
Filter

Det er ikke blot målmandshandsker, der er en vigtig del af målmandens uniform, for det er lige så vigtigt at have det rette udstyr på fødderne. Alle de fodboldstøvler til målmænd vi har samlet i denne kategori, er nøje udvalgt for at optimere de mange facetter af målmandsspillet. Der er et naturligt fokus på komfort, men ligeledes finder du her støvler med revolutionerende knopsystemer, der er udviklede med henblik på at forbedre dit afsæt i banen, hvilket kan blive nyttigt, når du skal kaste dig ud mod stolperne for at redde et skud, eller nå frem til en løs bold, før angriberen gør det.

Der findes også fodboldstøvler til målmænd, der baserer sig på power, så du får det mest ud af dit målspark og dine udspark. I kategorien her finder du et væld af kombinationer; alt fra klassikere som Nike Tiempo, til den moderne adidas ACE og naturligvis også den innovative PUMA evoPOWER. Hvis du er målmand og på udkig efter et par nye fodboldstøvler, så kan du trygt sætte din lid til det udvalg, vi har fundet frem til dig her.